Aan de lange soap rondom de opvolging van Mattijs Manders als algemeen directeur van ADO Den Haag zou dinsdag een einde kunnen komen. In de loop van de dag komen de aandeelhouders bij elkaar om een einde te maken aan de onzekerheid en een nieuwe directeur te benoemen.
Grootaandeelhouder Hui Wang zal namens het Chinese UVS de aandeelhoudersvergadering bijwonen. Als het aan hem ligt, gaat de 35-jarige Mo Hamdi de directeurszetel bekleden.

De droomkandidaat van Wang kan echter niet rekenen op de steun van de Raad van Commissarissen onder voorzitterschap van Ad Melkert. Zij hebben hun pijlen gericht op de huidige directeur ad interim van ADO Henrik-Jan Rinner. Saillant detail is dat UVS inmiddels een onafhankelijk onderzoeksbureau heeft ingeschakeld het handelen van Melkert in de procedure grondig te onderzoeken.

Naar verwachting wordt de naam van de nieuwe directeur woensdag bekend.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

5 reacties

 1. Tiemen

  Dan kan hij ook komen constateren dat het elftal als een natte krant aan elkaar hangt en dat er niet 1 bijzondere speler tussen loopt, wij zouden volgens zijn beloften gaan wedijveren met Ajax en Europees spelen, voorlopig is dit elftal nog niet eens KKD waardig, misschien wel als een suptopper bij de amateurs. Tijd dat hij zijn portemonnee trekt en een stuk of 4 a 5 aansprekende spelers koopt, in plaats van steeds zijn grote leugenachtige mond open te trekken, als er iets niet naar zijn zin is. Dit armlastige team met een even armlastige van As hoort niet eens meer thuis in de eredivisie. Het wordt tijd dat hij zijn aandelen terug geeft aan de club of in de kachel stopt de praatjes maker.

  Beantwoorden
  • Rick070

   En een persoon de heer devbruiyn die iets heeft geweldigscgedaan voor ado wat nog nooit iemand heeft gedaan de oplichter van het blad elf

   Beantwoorden
  • Martin

   En we moeten ook blij zijn met die linkse farizeeër Ad Melkert, die zelf nog nooit van een Melkertbaan heeft gehoord…ouderwetse zakkenvuller

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.