De verdedigers van ADO Den Haag verdienen ‘tonnen, tonnen en tonnen’. Dat onthullen Hans Kraay jr. en Jan-Joost van Gangelen bij Voetbalpraat van FOX Sports.

Kraay en Van Gangelen kregen deze week van ‘dezelfde bron’ te horen dat de verdedigers van ADO niet op een houtje hoeven te bijten. “Daar verdienen de verdedigers gewoon tonnen, tonnen en tonnen”, aldus Kraay. Van Gangelen: “Ik heb begrepen dat Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk gewoon vier ton verdienen.”

Kraay noemt het ‘verschrikkelijk veel geld’. “Andere Eredivisie-clubs hadden interesse, maar ik heb begrepen dat die zich de klere schrokken. Vier ton…” Het is onduidelijk waar de onthullingen van Kraay en Van Gangelen precies op gebaseerd zijn. De 31-jarige Meijers tekende vorig jaar nog een vierjarig contract. Beugelsdijk ligt nog twee jaar vast.

Bron: Voetbalprimeur

5 reacties

 1. Marco

  Wat een gemakkelijke journalistiek dit weer en zijn dit echt vreemde bedragen voor een verdediger bij een middenmoter in de NL voetbalcompetitie? Ze staan er nu slechter voor, maar de laatste 3 jaren zijn ze telkens in de middenmoot geëindigd. Als je bedenkt dat er bij Ajax salarissen van miljoenen omgaan dan vind ik dit niet zo heel bijzonder en juist in verhouding staan. Omdat Ado geen transfersommen betaalt, kunnen en moeten ze meer betalen aan de spelers. Ik vind die opmerkingen van Van Gangelen en Kraay ongenuanceerd. Laat ze dan eerst eens vermelden wat andere middenmoters betalen aan hun verdedigers. Los daarvan moeten ze het wel echt beter gaan doen dan de eerste wedstrijden, ik vertrouw er maar weer op dat het goed gaat komen.

  Beantwoorden
 2. Abeka

  Zowel Aaron Meijers als Tom Beugelsdijk zijn echte clubhelden, jongens die ADO de sfeer van ” Haagsûh Klup” geven . Dat is onbetaalbaar.

  Beantwoorden
 3. Nick

  Die verdienen geen 4 ton.. Broodje aap verhalen.. 35,000 per maand grappenmakers.. Reken maar op 1/3 ervan..

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.