De technisch manager ging ook in op de geruchten die Jan Joost van Gangelen en Hans Kraay junior verspreidden. Het duo van Fox Sports vertelde namelijk dat Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk voor vier ton op de loondienst. Dat schoot bij Van As in het verkeerde keelgat. ‘Dat is pertinent niet waar’, zo zei hij.

‘Het salarisplafond ligt lager bij ons’, vertelt hij. ‘Ze zitten daar ver onder. Aaron heeft veel ingeleverd de afgelopen jaren, maar hij heeft nog steeds prima salaris.’

Volgens de oud-prof is het gênant dat dit de wereld in wordt gebracht. ‘Mensen reageren erop’, weet hij. ‘Aaron en Tom overleven dat wel, maar het is niet fijn. Voor zaakwaarnemers is het ook vrij vervelend. Het zijn onwaarheden die we moeten verdedigen, dat is de omgekeerde wereld.’

Bron: Omroep West

3 reacties

 1. Peter vakki g

  Als je zoiets de wereld in roept moet je het wel onderbouwen lijkt mij een broodje aap verhaal ik sta op vaakkie g en betaal slechts 150euro voor een seizoenskaart dan kun je dit soort salarissen nooit betalen!

  Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Waar halen deze twee knapen het vandaan,nou en al zullen deze jongens zoals Meyer en Tommy dit salaris verdienen dat gaat niemand ‘n reet aan,wat krijgen die Joost en Hans voor dit gelul betaald.?

  Beantwoorden
 3. Marco

  Ik snap dat Van As als het hem gevraagd wordt er wel op wil reageren. En misschien wil hij voor andere onderhandelingen uitdragen dat er een veel lager salarisplafond is. Hoewel ik me dan afvraag waarom er eerder ook berichten waren over bijvoorbeeld Kanon die omdat hij geen inwoner van de EU was juist een hoger salaris zou ontvangen? Maar goed, Van As zou hier niet te veel energie in moeten steken want het gaat alleen de club en de spelers aan wat ze met elkaar overeenkomen. Niet verlagen tot de goedkope journalistiek van een voetbalprogramma.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.