ADO Den Haag wil zich ook nog versterken op de transfermarkt. De nieuwe directie heeft United Vansen gevraagd of het transferbedrag van Abdenasser El Khayati naar Qatar, zo’n zevenhonderdduizend euro, gebruikt kan worden voor de huidige selectie.

Daarnaast is er Turkse interesse voor Ivoriaans international Wilfried Kanon, wat een volgende financiële meevaller zou betekenen. Binnen ADO is men het erover eens dat de huidige selectie nog wel een versterking kan gebruiken.

Bron: Voetbal International
Brody’s leaderboard

14 reacties

 1. Ruud

  Het financiële plaatje is altijd al kut geweest, zoveel doelpunten en assists ,is echt een belachelijke prijs! Havenaar idem dito, waar hij speelt in China verdienen ze miljoenen en wij kregen een schijntje!!!
  Is altijd zo geweest bij onze club, rara waarom komen we elk jaar tekort…..

  Beantwoorden
 2. Marco

  Ja dit is een bekend drama bij Ado, economisch is het nog slechter dan in sportief opzicht. Een club met zo’n achterland… Maar goed, ik zou nu Kanon lekker verkopen als het kan dan wel voor een paar miljoen, omdat hij international is en de Africa Cup ook heeft gespeeld. Pinas is een goede vervanger dus die kan het zo overnemen.

  Beantwoorden
  • Nick

   Alles onder de miljoen is gewoon dom.. zoveel assist zoveel doelpunten.. en dan verkoop je hem voor rond de half miljoen wat een kut beleid van de club.. Je 2 sterkhouders weg de 1 transfervrij de ander voor 7 ton.. Goed werk man! Dus we hebben met onze spelers vorig jaar 7 ton verdiend ? wat een zielig beleid zeg! Laat mij het doen, doe het voor de helft van de gene die het nu doet!

   Beantwoorden
  • Jap33

   Zeker wel. Voetbal is niet om aan te zien. Zelfs RKC speelde bij vlagen ADO zoek. Daarnaast staat er een heel smalle selectie met veel veteranen. 1 middenvelder geblesseerd, ander geschorst en er is simpelweg geen vervanger. Daarnaast houdt ADO het niet lang vol. Zeker niet omdat de concurrenten zich meer en meer versterken en wel professioneel geleid worden.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.