Aleksandar Bjelica keert terug bij ADO Den Haag. De 25-jarige verdediger, die tussen 2009 en 2012 in de Haagse jeugdopleiding speelde, wordt voor één seizoen gehuurd van de Poolse club Korona Kielce.

Als oud-jeugdspeler van Quick Boys, Ajax en VV Katwijk speelde Bjelica drie jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Via FC Utrecht, Sparta Rotterdam, PEC Zwolle, Helmond Sport, KV Mechelen en KV Oostende kwam de in Servië geboren verdediger afgelopen winter bij Korona Kielce terecht. De Poolse club laat hem nu dus op huurbasis in het Cars Jeans Stadion spelen.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Ik ken Aleksandar vooral van zijn tijd bij Helmond Sport, maar natuurlijk ook van zijn andere clubs en zijn periode in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij is een speler die op meerdere positie uit de voeten kan; als linksback en centrale verdediger, maar eventueel ook met de punt naar achteren op het middenveld. Aleksandar is een speler met internationale ervaring, die leiding kan geven aan een verdediging, rust aan de bal heeft en bovenal een felle verdediger is.”

Bron: ADO Den Haag

9 reacties

 1. Marco

  Waarom halen we een verdediger terwijl we met pinas, beugelsfdijk, kanon, Meijers en die jonge ewijk al aardig bezet zijn? Is dit een transfer om te laten zien dat ze spelers halen? Goppel laat je gaan, wat qua huurconstructie wel verstandig is maar haal er dan wel iemand voor die positie op terug. Voorin en zeker op het middenveld ontbreekt t aan creativiteit. Hopelijk komt er nog iemand bij. Dit is een team van werkers en minder voetbal in de ploeg.

  Beantwoorden
 2. Nick

  Je moet toch gewoon een tien kunnen aantrekken? Deze jongen in de breedte is prima maar ik wil een transferbericht zien dat er een aanvallende middenvelder wordt aangetrokken..

  Beantwoorden
  • Peter de Groot

   Die schijnen we te hebben !
   Er is vrijdag iemand op gesprek geweest….
   Ik verwacht nog wel nieuws binnenkort

   Beantwoorden
 3. Rijsbergen

  Ik geef deze mannen groot gelijk,aanvaallers moeten we hebben en geen verdedigers meer,dat staat al aardig achterin,Tommy,Kanon,Ewijk,Meyers en Bakker kan als het moet ook achterin spelen.?

  Beantwoorden
 4. Rick070

  Verdedigers lopen er genoeg ook bij de beloftes…weer een hoop euros de goot in voor jan lul deze jongen zal nooit aan spelen toekomen. Wat een lachertje wordt die van As totaal geen benul van wat hij doet. Ff uitreken watbhij de laatste 2.5 jaar heeft gehaald voor niks…… zelfs nu weer drie spelers waarvan je op dit moment niets hebt. De ruzie met pa Pinas heeft ervoor gezorgd dat pinas nu pas speelt. Bedankt technische staf amateurs.

  Beantwoorden
  • Marco

   Anita is toch verdedigende middenvelder? Ik denk dat we juist meer naar voren toe moeten denken op het middenveld.

   Beantwoorden
 5. Rijsbergen

  Vuron Anita ophalen kost niet veel,maar weer ‘n speler die misschien met ‘n rollator loopt,maar we kunnen het proberen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.