Bij ADO Den Haag is het wederom onrustig op bestuurlijk vlak, meldt Omroep West op de late dinsdagmiddag. Volgens het regionale medium zijn commissarissen John van Ringelenstein en Ad Melkert (links op de foto) per direct vertrokken uit het Cars Jeans Stadium.

Voormalig PvdA-lijsttrekker Melkert was actief als voorzitter van de raad van commissarissen. Oud-voorzitter Van Ringelenstein fungeerde als één van de rvc-leden, net als Ward Swart en de Chinezen John Yan en Felix Wu Xue Song. Volgens Omroep West, dat zich beroept op ‘bronnen rondom de club’, hebben beiden echter hun werkzaamheden met onmiddellijke ingang neergelegd.

Melkert en Van Ringelenstein stapten in februari 2018 – als opvolgers van toenmalig rvc-voorzitter Ben Knüppe – in en hebben het dus ruim anderhalf jaar volgehouden. Waarom de twee hebben besloten om op te stappen, is nog onduidelijk. ADO heeft via de officiële kanalen nog niets losgelaten over de berichtgeving.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

3 reacties

  1. Rick070

    Dus kan wang eindelijk zijn declaraties doorzetten en betaald worden uit de ado kas. Daar waren deze twee rvc leden op tegen . Dus nu wordt zelfs de koffie pot geplunderd.

    Beantwoorden
  2. Jap33

    Ik heb geen vertrouwen in die Chinezen. Langzaam aan weten ze de macht over de club volledig naar zich toe te trekken. ADO wordt straks bestuurd door een hoop Chinezen zonder enige voetbalkennis en kennis van de Hollandse en Haagse cultuur. Ze hebben geen binding met de club en zien het als een bedrijfje. Mocht het bedrijfje failliet gaan zijn wij onze club voorgoed kwijt en zoeken die Chinezen een andere hobby.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.