ADO Den Haag heeft donderdag een oefenwedstrijd tegen Royal Antwerp FC met 3-2 verloren. Tomáš Necid en Lorenzo van Kleef waren doeltreffend voor de Hagenaars.
Necid opende na ruim een half uur de score in het duel dat zonder publiek werd gespeeld in Antwerpen. De thuisploeg maakte nog voor de rust gelijk, waarna Van Kleef in de tweede helft ADO weer op voorsprong zette. Kort voor het einde van de wedstrijd scoorden de Belgen de 2-2 waarna Bruny Nsimba in de blessuretijd Antwerp de winst bezorgde.

Trainer Fons Groenendijk koos in het duel voor spelers die normaliter op de bank zitten en in het tweede elftal van ADO spelen. De coach gebruikte de tweede helft van de oefenwedstrijd om te wisselen en bracht Jong ADO-spelers Maarten Rieder, Lance Duijvestijn en Yahya Boussakou binnen de lijnen.

Interlandweekend
Komend weekend komt ADO Den Haag niet in actie vanwege interlandvoetbal. De huidige nummer vijftien van de eredivisie speelt de eerstvolgende competitiewedstrijd op zaterdag 23 november in eigen huis tegen Willem II

Royal Antwerp FC – ADO Den Haag: 3-2 (1-1)
Scoreverloop: 36. Necid 0-1, 43. Mirallas 1-1, 59. Van Kleef 2-1, 81. Coopman 2-2, 90+3. Nsimba 3-2

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Van Ewijk (46. Rieder), Muringen, Gorter, Bjelica; Van Kleef, Falkenburg (67. Duijvestijn), Haye; Ould-Chikh (75. Boussakou), Necid, Cibicki.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

4 reacties

  1. Ron

    Goede generale voor de volgende nederlaag, WillemII. Ik ga voor 1-3 of zo.
    U vind me negatief? Inmiddels wel, deze ploeg wil niet en is niet vooruit te branden. Dus mijn vertrouwen is gedaald tot het nulpunt.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.