ADO Den Haag onderzoekt de mogelijkheden om Maurice Steijn terug te halen als hoofdtrainer van de Haagse club. Omroep West weet dat het eerste contact inmiddels is gelegd. Steijn is door zijn club Al Wahda op non-actief gesteld en verblijft nog altijd in Abu Dhabi.

Na het vertrek van Fons Groenendijk gonsde de naam van Steijn direct rond. Inmiddels is het eerste contact tussen Steijn en ADO Den Haag gelegd. De Haagse club wil niet inhoudelijk reageren en gaat ook niet op namen in, maar laat weten meerdere kandidaten op het lijstje te hebben staan. Van 2011 tot 2014 was Steijn al eens eindverantwoordelijk in Den Haag.

De komst van Steijn is zeker nog niet in kannen en kruiken. De 46-jarige Hagenaar is op non-actief gesteld door zijn club Al Wahda, maar ontvangt nog maandelijks een mooi salaris. Een tussentijdse overstap naar ADO zou daar een eind aan maken. Daarnaast zal Steijn vanwege andere belastingregels in Nederland ook financieel nadelige gevolgen kunnen ondervinden van een terugkeer.

Jol niet beschikbaar
Ook de naam van Martin Jol werd na het vertrek direct genoemd. De voormalig speler van FC Den Haag was recentelijk nog – in de rol van commissaris – betrokken bij ADO, maar heeft laten weten momenteel wegens ‘omstandigheden’ niet beschikbaar te zijn, in welke rol dan ook.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

12 reacties

 1. VakkieG

  Dat is ook geen oplossing veel van de oude garde liep onder steijn al de kantjes ervan af. En tikkie terug voetbal wordt ook afgestraft. Ga voor vers bloed !!

  Beantwoorden
 2. Fc

  Haal Albert Stuivenberg binnen. Een talentvolle coach die 2 × Europees kampioen is geworden met oranje onder de 17. Trainer van Jong Oranje geweest en onder van Gaal bij United. Een coach die de jeugd laat spelen.

  Beantwoorden
 3. Richard

  Val niet terug op het verleden
  Kijk naar voren en kies een trainer die vol ambitie zit en er 1000% voor wil gaan
  Stein aarde jongen en leuke trainer maar niet nu weer voor Den Haag

  Beantwoorden
 4. Bert

  Wat is er toch aan de hand binnen die club waardoor iemand als Martin Jol er zelfs niks meer mee te maken wil hebben?!?

  Beantwoorden
  • Peter de Groot

   Kan je nagaan hoever de zogenaamde ‘clubliefde’ gaat…
   Niet verder dan de portemonnee, als je het mij vraagt

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.