ADO Den Haag heeft definitief afscheid genomen van Jeffrey van As. De manager voetbalzaken werd drie weken geleden al vrijgesteld van werkzaamheden, nu zijn beide partijen het daadwerkelijk eens over zijn vertrek.

De 47-jarige Van As stippelde sinds januari 2017 het technische beleid uit in de Hofstad, maar kreeg vorige maand te horen dat zijn aflopende contract niet zou worden verlengd. Hij werd ook per direct vrijgesteld van werkzaamheden. Voor Van As kwam dat nieuws echter als ‘een donderslag bij heldere hemel’, vertelde hij aan De Telegraaf. Hij schakelde een advocaat in, maar schikt zich nu dus alsnog in zijn vertrek.

‘ADO Den Haag bedankt Van As voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière’, zo meldt de club in een verklaring. Van As is het slachtoffer van de mindere resultaten, waardoor eerder al coach Fons Groenendijk besloot op te stappen. Ook commercieel directeur Remco van der Veen en adviseur Kees Jansma zijn vertrokken uit het Cars Jeans Stadion.

ADO hoopt zich met trainer Alan Pardew op te richten na de winterstop. De Hagenaars staan momenteel zeventiende in de Eredivisie.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.