Edwin de Graaf is definitief vertrokken bij ADO Den Haag. De assistent-trainer was voor de jaarwisseling al op non-actief gezet door de Hofstedelingen, maar beide partijen hebben nu ‘in goed overleg’ besproken om de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Dat meldt ADO donderdagavond via de officiële kanalen. De Graaf kwam onlangs in botsing met Donny Gorter – nota bene zijn ex-ploeggenoot van NAC Breda – en ging met de linkspoot op de vuist. Na dit geëscaleerde conflict ‘in de relationele sfeer’ was al duidelijk dat er voor De Graaf geen toekomst meer zou zijn bij ADO. Algemeen directeur Mohammed Hamdi liet in december al weten dat hij met de assistent om de tafel zou gaan zitten om de zaak definitief af te wikkelen.

Dat is dus inmiddels gebeurd: na ruim twee seizoen gaan beide partijen uit elkaar. ‘De club en de assistent-trainer hebben in goed overleg besloten om het contract niet meer voort te zetten’, laat men weten. ‘ADO Den Haag bedankt De Graaf voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière.’

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.