ADO Den Haag gaat afscheid nemen van Elson Hooi, meldt Omroep West zondagmiddag. Hapoel Ra’anana, de huidige hekkensluiter van de Israëlische competitie, gaat de 27-voudig international van Curaçao overnemen.

Hooi was aan zijn derde seizoen in dienst van ADO bezig. Onder Fons Groenendijk schipperde hij al regelmatig tussen de basis en de bank, maar na het vertrek van de trainer kwam hij alleen nog maar als invaller binnen de lijnen. Hapoel Ra’anana klopte aan in de Hofstad en heeft volgens Omroep West inmiddels een akkoord bereikt: ADO houdt naar verwachting vijftienduizend euro over voor Hooi, die nog tot het einde van het seizoen onder contract stond.

ADO zwaaide zaterdag al Pawel Cibicki uit: de Zweeds-Poolse huurling keert een half jaar eerder dan gepland terug naar Leeds United. Doelman Mike Havekotte werd recentelijk verhuurd aan FC Dordrecht en ook Aleksandar Bjelica staat op de nominatie om te vertrekken. De nieuwe trainer Alan Pardew haalde met Sam Stubbs een landgenoot binnen en wil nog een aantal winterse transfers realiseren.

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

7 reacties

 1. Ron

  Dit vi d ik eigenlijk niet zo leuk. Jij is een speler die razendsnel is, zie hem graag spelen. En nu dus voor een habbekrats naar Israël. Het ga je goed Elson, dank je wel voor je prima inzet!

  Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Is het nou 15.000 euro of is het 1,5 mij of 150.000 euro ik denk dat hij voor een lengteprijs is verkocht,of leveren onze getinte medemens niks meer op,kijk maar naar Johnson,Kanon,Nasser Elkhayati die zijn allemaal voor staatsgeld prijzen weg gegaan,elk land lacht zijn lul uit zijn broek,nog even en we krijgen de term gratis af te halen.🥴

  Beantwoorden
 3. Jap33

  Hooi is aardige gozer, maar heeft ADO nooit iets kunnen brengen. Rende zich rot, maar gaf nooit een goede voorzet, scoorde nooit en bereikte de spits nooit. Dan faal je als buitenspeler. Goed dat hij nu nog weg kan voor paar euro. Over 5 maanden loopt hij gratis weg.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.