ADO Den Haag kan de komende maanden beschikken over aanvaller Mick van Buren. De 27-jarige voetballer wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Slavia Praag. Dat maakte algemeen directeur Mohammed Hamdi maandagavond bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Haagse club.

Van Buren is afkomstig uit de jeugd van Excelsior/Feyenoord en maakte in 2011 zijn debuut in de eerste divisie voor Excelsior. Via de Kralingse club vertrok hij in 2013 naar het Deense Esbjerg FB. Na drie seizoenen haalde Slavia Praag de aanvaller naar Tsjechië. Met die club speelde hij dit seizoen in de Champions League. In de thuiswedstrijden tegen FC Barcelona en Borussia Dortmund kwam hij binnen de lijnen.

Bij Slavia Praag speelde Van Buren dit seizoen veertien wedstrijden. Zes als basisspeler en acht als invaller. Scoren deed hij één keer. De 27-jarige aanvaller kan zowel als diepste spits en rechtsbuiten worden gebruikt. Van Buren is na Laurens de Bock en George Thomas de derde speler die ADO maandag heeft gepresenteerd.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

5 reacties

 1. Jap33

  Met deze nieuwe jongens, pittige trainer, nieuwe staf en weer trainen op heilige grond, heb ik vertrouwen in tweede seizoenshelft. Zin in!

  Beantwoorden
 2. Willem Voorburg

  En ineens kan er van alles aangetrokken worden.
  Naar mijn idee heeft Martin Jol een blik open getrokken met zijn connecties in de UK.

  Dat hadden ze al eerder moeten doen, iemand met verstand er bij.
  Zie het in ieder geval nu positiever in.

  Come on guy’s, second chance

  Beantwoorden
 3. Rijsbergen

  Er gaan weer geruchten om Nasar Elkayati teug te halen,eerst zien dan geloven, geruchten en nog eens geruchten.!!!!

  Beantwoorden
 4. vakkie g

  allemaal woorden maar eerst eens zien. dit is ado he altijd wat…en tweede of derde rangs spelers nemen weer de plek in van eigen jeugd…nou loopt Polley weer zo de deur uit.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.