Michiel Kramer mag vertrekken bij ADO Den Haag, zegt de Haagse club. Het gerucht dat ook Danny Bakker zijn heil ergens anders kan gaan zoeken, wordt tegengesproken. De middenvelder blijft gewoon bij ADO.

Het is de tweede periode dat Kramer uitkomt voor de Haagse club. Tussen 2013 en 2015 speelde hij 58 wedstrijden waarin hij 24 keer scoorde. Hij dwong daarmee een transfer naar Feyenoord af. Afgelopen zomer kwam Kramer over van FC Utrecht. Dit seizoen speelde hij elf wedstrijden waarin hij twee keer scoorde.

Hagenaar Bakker speelt al heel zijn carrière in het groen-geel. De 25-jarige middenvelder speelde tot op heden 163 wedstrijden waarin hij tien keer scoorde. Tegen RKC zat hij niet bij de wedstrijdselectie vanwege een rode kaart die hij kreeg tijdens de wedstrijd tegen Ajax.

Twee doelmannen
Dehninio Muringen, Maarten Rieder, Sem Steijn en Lorenzo van Kleef zijn teruggestuurd naar Jong ADO Den Haag. Het viertal was mee op trainingskamp, maar mag zich nu ontwikkelen bij de talenten van de Haagse club. Opvallend is daarnaast dat ADO slechts twee doelmannen in de selectie heeft.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

10 reacties

 1. Rick070

  Zo dom om kramer te laten gaan een kwal van een necid opstellen terwijl je een kramer op de bank zet ergens is er binnen ado een anti kramer mannetje dan kan niet anders. Maar wel een die al teveel spelers verkeerd heeft beoordeeld.

  Beantwoorden
 2. VakkieG

  Kramer is veel meer een plaag voor elke verdediging en blijft tenminste op zijn benen staan en een aanspeelpunt. necid is gewoon een poeponnetje

  Beantwoorden
 3. Nick

  Vind het beide geen top spitsen, als ik er 1 in zou moeten zetten had ik ook voor Necid gegaan.. weet niet wrm maar vind hem wat beter..

  Beantwoorden
 4. Vakkie J

  Kramer is een fout door meneer Van Ass. Hij haalt een soort van Necid 2, wat heb je aan Kramer……niks. Groendijk vond het ook prima (en dat snapte ik niet). Ze hadden gewoon destijds een fysiek goede buitenspeler moeten halen. Maar het is altij erg gemakkelijk om nu te oordelen, met de kennis die we hebben.

  Maar zag gisteren vriend Hooi nog lopen…. die was toch verkocht??

  Beantwoorden
 5. Leo dommanschet

  Denk dat we geen spitsen probleem hebben maar aanvoer goede voorzetten 3 punten gelukkig tegen rkc maar 11% balbezit eerste half uur 2e helft daar komen we toch niet voor naar stadion???

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.