Thom Haye maakt het seizoen af bij NAC Breda. De 24-jarige middenvelder wordt door ADO Den Haag uitgeleend aan de Brabantse club, met een optie om de speler in de zomer definitief over te nemen.

Haye tekende vlak na de zomerse transferwindow voor twee seizoenen bij ADO Den Haag, nadat zijn contract bij de Italiaanse club US Lecce vlak daarvoor ontbonden werd. De oud-speler van AZ en Willem II kwam in Haagse dienst tot negen optredens in de Eredivisie, waarvan hij twee duels als basisspeler speelde. Bij NAC Breda kan Haye de kans op meer speeltijd verzilveren. In totaal speelde de technicus 168 officiële wedstrijden in het betaalde voetbal.

“Hoewel ik het prima naar mijn zin heb bij ADO Den Haag en mijn steentje had willen bijdragen aan het realiseren van lijfsbehoud, is het voor mij ook belangrijk om veel aan spelen toe te komen”, zegt Haye over zijn overstap naar NAC Breda. “Ik blijf de verrichtingen van ADO Den Haag uiteraard op de voet volgen en hoop dat de club met overtuiging in de Eredivisie zal blijven.”

Bron: ADO Den Haag
GGH Media Leaderboard

3 reacties

  1. Jap33

    Jammer dat het zo gelopen is. Vond hem die minuten dat ik hem zag spelen best een aanwinst, maar blijkt dus toch zelfs het ADO nivo niet te halen. Sterkte ADO, nog 2 dagen om opnieuw een gros aan spelers te halen doe elders afgeschreven staan. Nu halen ze die op uit Engeland… wat is het verschil denk ik dan? Hopen dat het komende seizoenshelft beter uitpakt…

    Beantwoorden
  2. Marco

    Haye was juist op voetballend vlak een lichtpuntje. Az verleden dat zegt toch wat. Nu lekker alle voetbal eruit halen en on Haags voetbal gaan spelen vanuit verdediging. Rechtstreeks de eerste divisie in

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.