ADO Den Haag lijkt nog niet klaar op de transfermarkt. De Hagenaars staan op het punt om Cardiff City-speler Omar Bogle op huurbasis over te nemen. Daarnaast mag Michiel Kramer vertrekken, maar dat verloopt tot nu toe allesbehalve soepel.

De aanstaande komst van Bogle naar ADO wordt gemeld door Voetbal International. De fysiek sterke spits staat sinds 2017 onder contract bij Cardiff, maar in Wales kwam hij nooit echt uit de verf. De 26-jarige Bogle werd de laatste jaren uitgeleend aan Peterborough United, Birmingham City en Portsmouth. In de periode tussen 2012 en 2017 was hij het meest succesvol: in 180 wedstrijden voor Solihull Moors en Grimsby Town scoorde hij 94 keer.

Mocht Bogle naar Den Haag vertrekken, dan wordt hij de zevende aanwinst van de nieuwe trainer Alan Pardew. Sam Stubbs, Laurens de Bock, George Thomas, Tudor Baluta en Jordan Spence kwamen ook allemaal vanuit Engeland naar ADO. Mick van Buren was de enige aanwinst die niet vanuit Engeland werd overgevlogen.

Kramer
Pardew heeft aangegeven dat Kramer mag vertrekken bij de club. Karlsruher SC toonde interesse in de lange spits, maar op de aanbieding van de Duitse club ging Kramer niet in. De spits geeft aan in Nederland te willen blijven. Voor Erik Falkenburg hebben zich ook een aantal clubs gemeld bij ADO, maar of hij mag vertrekken is niet bekend.

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

5 reacties

 1. Bert

  Ik denk dat we morgenavond meer spelers van Vitesse kennen dan van onze eigen ploeg. En dat wil wat zeggen…

  Beantwoorden
 2. Nick

  Je gaat ook niemand vinden die het ergens wel is gelukt.. als je 17de staat komen ze niet graag.. morgen winnen en we hebben het nergens meer over.. kom op gasten. De nieuwe trainer heeft gwn de vrijheid om het naar zijn eigen hand te zetten.. laten we positief zijn want er is nog niks verloren..

  Beantwoorden
  • rick070

   Op het laatste moment hebben ze er nog een bij gehaald van stoke city nummer 8 !!!! kost zeker niet veel spelers van buiten de EU….

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.