Milan van Ewijk speelt de rest van het seizoen voor SC Cambuur, zo maakt ADO Den Haag via de officiële kanalen bekend. De huidige koploper van de Keuken Kampieon Divisie huurt de negentienjarige vleugelverdediger tot het einde van het seizoen van de club uit de Hofstad. Van Ewijk werd afgelopen zomer door ADO overgenomen van tweededivisionist Excelsior Maassluis.

Aanvankelijk veroverde Van Ewijk direct een basisplaats bij ADO, maar door een blessure verdween hij uit het elftal van de club uit Den Haag. Onder de nieuwe trainer Alan Pardew hoeft de jonge vleugelverdediger niet te rekenen op een plaats bij de eerste elf, waardoor beide partijen hebben besloten om voor een huurperiode te kiezen. Van Ewijk, die tot dusver twaalf officiële wedstrijden voor ADO speelde, heeft nog een contract tot medio 2022.

“Voor mij is het goed om nu vlieguren te maken en mezelf door te ontwikkelen”, zegt Van Ewijk op de website van ADO over zijn tijdelijke vertrek. “Ik zal in de zomer als een sterkere en meer ervaren speler terugkomen bij ADO Den Haag. Uiteraard ben ik er heilig van overtuigd dat de club dan nog in de Eredivisie speelt. Ik ga de jongens in ieder geval goed aanmoedigen om erin te blijven.”

Bron: Voetbalzone
GGH Media Leaderboard

3 reacties

 1. Ruud

  Jammer, was samen met Koopmans de beste van de 1e seizoenshelft! Hoop dat Milan na de zomer nog beter terugkeert.

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Begrijp er niets van. De enige veldvoetballer die wekelijks een voldoende haalde de eerste seizoenshelft. Nu met Malone verder, de man die continu aan de verkeerde kant dekt… en een dozijn tribuneklanten van het 2e en 3e niveau uit Engeland. Ik hoop dat het goed uitpakt en die Britten wat meer pit en gogme hebben dan de in slaap gesukkelde ADO veteranen.. afwachten, slechter kan het niet gaan. Het is er in ieder geval wel leuker op geworden .

  Beantwoorden
 3. VakkieG

  De grootste blunder van ado staf inderdaad samen met koopmans het enige positieve. Zo zie dat het brexit figuur weinig met ado te maken heeft. Ik voorspel nu al dat perduw binnen twee maanden vertrokken is. Weer een zevende engelsman die al 15 maanden niet gespeeld heeft wat heb je aan dat vreemdelegioen??

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.