ADO Den Haag heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een speler aangetrokken. Met de 34-jarige middenvelder Mark Duffy haalt de degradatiekandidaat een schat aan ervaring in huis. De routinier komt per direct over van Sheffield United. De achtste winterse versterking wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van de club uit de Premier League.

Duffy was vorig seizoen een vaste waarde bij Sheffield United toen promotie naar de Premier League werd afgedwongen. Met 36 wedstrijden en 6 goals leverde hij een belangrijke bijdrage aan het succes van de club. Afgelopen zomer maakte hij op huurbasis de overstap naar Stoke City. In de Championship kwam hij echter niet verder dan een basisplaats en vijf invalbeurten.

In 2015 stond hij al eens tegenover ADO Den Haag. Met voormalig ADO-speler Nasser El Khayati werkte hij met Burton Albion een oefenduel af tegen zijn nieuwe club. “Dat was een leuke wedstrijd, die wij met 0-1 wisten te winnen. Het klopt dat Nasser destijds mijn teamgenoot was. Hij is echt een goede speler, die het hier ook uitstekend gedaan heeft. Hij is dus een mooi voorbeeld voor mij”, reageert Duffy op de clubwebsite. “Ik heb een zeer positief gevoel bij ADO Den Haag en haar fans. Ik kan niet wachten om hier te spelen.”

Bron: Voetbalzone
GGH Media Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.