Alan Pardew heeft in de kleedkamer van ADO Den Haag zijn afschuw uitgesproken over de berichtgeving in de media, meldt Voetbal International. Zo zou een selectielid hebben gelekt dat de Engelse trainer een ‘tactisch onbenul’ is.

Pardew heeft dat opgevat als een poging om het proces in de Hofstad te saboteren. “Het blijft bijzonder dat het bij een voetbalclub zo werkt”, reageert algemeen directeur Mohammed Hamdi in VI. “Niet alleen bij ADO, bij veel bvo’s gaat het zo. Jammer dat het anonieme bronnen betreft, zodat je deze kritiek nooit op waarde kunt beoordelen.”

“Wij laten ons er daarom niet door afleiden en geloven dat de selectie een eenheid is”, vervolgt Hamdi. “Mijn deur staat in ieder geval altijd open. Vragen stellen en opmerkingen maken kan gewoon.” Hij wijst op het feit dat ADO beter presteert dan voor de winterstop met vijf punten uit zes duels. “Ik vind dat er snel geoordeeld wordt over een buitenlandse coach, dat overkwam ook Steve McClaren, Michel Preud’homme, Peter Hyballa en Frank Wormuth.”

“Dat hoort er blijkbaar bij. Zelfs bij iemand die bij Newcastle United als enige coach ooit gekozen werd als Manager van de Maand in de Premier League”, aldus Hamdi. “Iedereen mag vinden dat het beter moet. Ik heb vertrouwen in Alan Pardew.”

ADO staat momenteel zeventiende in de Eredivisie met een achterstand van vier punten op nummer zestien RKC Waalwijk. De Hagenaars krijgen zaterdag Heracles Almelo op bezoek.

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.