ADO Den Haag en Heracles hebben in een weinig aantrekkelijke wedstrijd met 0-0 gelijkgespeeld. Het aantal mogelijkheden in het duel was op een hand te tellen. ADO liet, met in het achterhoofd de strijd tegen degradatie, de kans om drie punten te pakken liggen.
Er waren weinig kansen in het begin van de wedstrijd. ADO probeerde met voorzetten vanaf de zijkant spits Omar Bogle te bereiken. Dit lukte niet en de Heraclieden bleven makkelijk overeind. ADO had op het veld wel een overwicht, maar kon dit niet in doelpunten omzetten.

Uiteindelijk had Heracles nog de grootste kansen van de eerste helft. Zowel eredivisietopscorer Cyriel Dessers als flankspeler Delano Burgzorg misten echter oog-in-oog met ADO-doelman Luuk Koopmans. De brilstand na de eerste 45 minuten was dan ook niet meer dan logisch.

Summerville
Met het inbrengen van Crysencio Summerville na tien minuten in de tweede helft, kreeg ADO Den Haag een nieuw elan. De kleine buitenspeler versierde met zijn eerste actie een vrije trap en dat was de opmaat voor meer. Bijna bij elke Haagse aanval na rust speelde hij een hoofdrol. Zo zag hij onder andere Omar Bogle en Lex Immers een kans missen.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd zoals hij begon. ADO en Heracles deelden nog wel speldenprikjes uit. Wel kreeg Shaquille Pinas in de slotfase nog zijn tweede gele kaart. Uiteindelijk zullen de mensen van Studio Sport met moeite twee minuten kunnen vullen voor een samenvatting van de wedstrijd. Er was bijzonder weinig te beleven in het Cars Jeans Stadion.

Bron: Omroep West

5 reacties

 1. Rijsbergen

  Het was inderdaad,n saaie wedstrijd mar de boys hebben voor elkaar gestreden,alleen jammer dat we geen spits hebben die het af kan maken want we hebben toch wel kansjes gehad,maar door goed optreden van beide keepers bleef het hangen op ,n gelijk spel we hadden dan ook wel best kunnen winnen,maaaar jammer.

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Het is allemaal een hee l piepklein beetje beter dan weken terug. Maar daar schiet je niets mee op als je concurrenten wel winnen. ADO creëert amper kansen en dat is zorgelijk. Een heel groot wonder als ze het redden dit seizoen, maar heb er hard hoofd in. Verschil is te groot. Het wanbeleid, egoïsme en Chinese onkunde eist nu na lang afglijden zijn tol.

  Beantwoorden
 3. Nick

  Je bent al gedegradeerd.. iedereen die wat te zeggen heeft daar op kantoor heeft onze club naar de tyfus geholpen.. je wordt genaaid waar je bij staat. Iedereen moet daar gewoon weg. Maarja de club is chronisch ziek.. triest dat andere clubs het wel allemaal voor elkaar hebben..

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.