Luuk Koopmans staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie en ook in Duitsland en Engeland wordt de situatie van de ADO-doelman goed in de gaten gehouden.

Koopmans maakt indruk in Den Haag, ondanks de slechte resultaten van zijn team. ADO staat op het moment op een zeventiende plaats, hetgeen aan het einde van het seizoen directe degradatie zou betekenen. Volgens Voetbal International hebben drie Eredivisieclubs interesse en ook vanuit Duitsland en Engeland wordt er gekeken naar de prestaties van Koopmans. Om welke clubs het gaat, is niet bekend.

De doelman speelt dit seizoen nog op huurbasis bij ADO, maar de overstap van PSV wordt aan het einde van dit seizoen definitief. Op dat moment gaat het driejarige contract van Koopmans in, waardoor ADO sowieso een transfersom aan hem gaat verdienen. Een gedeelte van dat bedrag zal wel richting Eindhoven gaan, omdat er afspraken zijn gemaakt tussen ADO en PSV bij een eventuele verkoop van Koopmans.

De kans is reëel dat het avontuur van de keeper bij ADO dus tot één seizoen beperkt blijft. Koopmans keepte dit seizoen Robert Zwinkels onder de lat vandaan in Den Haag en speelde in het verleden voor MVV en TOP Oss.

Bron: Voetbalprimeur

5 reacties

  1. Nick

    Ja weet ik was ook sarcastisch bedoeld. Kut beleid bij ADO al jaren.. Als stad Den Haag verdienen wij veel meer.

    Beantwoorden
  2. Rijbergen

    Het zal jammer zijn als hij vvertrekkt,mar gelukkig hebben we Robert Zwinkels nog die ook zijn mannetje kan staan.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.