Als het betaalde voetbal voor 1 juni al wordt hervat, dan zal dat met lege tribunes gebeuren. Dat heeft de KNVB dinsdag besloten op basis van de aanvullende maatregelen van het kabinet tegen het coronavirus.

De KNVB heeft de profclubs dinsdag via een videoverbinding bijgepraat over de gevolgen van de aangescherpte richtlijnen van de overheid, die alle bijeenkomsten tot 1 juni heeft verboden. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft bevestigd dat de wedstrijden en trainingen in de sport buiten het besluit vallen om bijeenkomsten tot 1 juni te verbieden.

Voor sport blijven de eerdere maatregelen voor corona gelden. Voor 6 april wordt bekeken of en wanneer er weer wedstrijden kunnen worden gespeeld. Tot dan blijven alle sportclubs en sportvoorzieningen dicht. Sporten in openbare ruimte is alleen toegestaan met maximaal drie mensen, die minimaal 1,5 meter afstand van elkaar nemen.

Bron: Omroep West
Brody’s leaderboard

2 reacties

  1. Rijsbergen

    Het is allemaal te begrijpen,maar wat doet Ado volgend jaar,als de KNVB besluit om met 20 clubs te gaan spelen en wat gaat Ado dan doen,trainer gaat weg en de spelers die gehuurd zijn gaan ook al weg met wat komt Ado dan op de proppen daar ben ik zeer benieuwd naar,maar eerst even afwachten want het was ‘n voorstel van de KNVB.!!!!!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.