ADO Den Haag heeft drie huurlingen naar de club teruggehaald. Milan van Ewijk (foto) en Mike Havekotte sluiten weer aan bij de aangepaste trainingen van de Eredivisie-club, terwijl Robin Polley in Den Haag gaat revalideren van een blessure.

Van Ewijk speelde sinds de winterstop voor SC Cambuur, de club waarmee hij afstevende op promotie. Door het besluit van de KNVB moeten de Friezen echter nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen, en blijft zijn eigenlijke werkgever ADO Den Haag in de Eredivisie. Polley en Havekotte keren terug van een periode op huurbasis bij FC Dordrecht. Andere huurlingen blijven bij hun club.

Tegenover de terugkeer van het drietal staat het vertrek van Crysencio Summerville. De aanvaller wordt teruggehaald door Feyenoord, dat eerder ook al de huurperiodes van Bart Nieuwkoop (Willem II) en Wouter Burger (Excelsior) vroegtijdig stopzette. De drie spelers sluiten zich aan bij de aangepaste trainingen van Feyenoord.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

7 reacties

 1. 076

  Iemand hier die deze NAC supporter kan vertellen wat wij van Matthijs Manders kunnen verwachten? Galbak of wel okay?

  Beantwoorden
  • Rick070

   Een hielelikker….die 240 k verdiende bij ado voor een half baantje. En zich graag in de spiegel ziet. Wij zijn blij dat hij nooit meer bij ado welkom is.

   Beantwoorden
   • 076

    AIt mooi klote dan, gladjakker feeling had ik al bij ‘m …. thanks voor de reply Rick ✌️

   • Marco

    Is er een manager die wel naar tevredenheid heeft gewerkt bij Ado? Ze worden allemaal heel gemakkelijk op dit forum neergesabeld. Zo was van der Kallen een zakkenvuller, maar hield wel de club overeind. Manders heeft in zijn veel periode veel rust gebracht, na zijn vertrek is er weer bestuurlijke onrust ontstaan zoals we gezien hebben afgelopen jaar. Iedereen die geld verdient op die positie wordt als hielenlikker en zakkenvuller gezien, hoe zou dat toch komen?

 2. 076

  @Marco dat Manders rust bracht las ik ook ergens idd, icm met de media(hype) over hoe slecht graydon mannetje wel niet was dacht ik ga is ff ado forum navragen (en wat je zegt over managers afzagen zijn we hier in Breda ook goed in). Geef ‘m voordeel van twijfel en hopelijk tot snel in de ere 😉

  Beantwoorden
 3. Rijsbergen

  Manders is net Jeffrey van As,hij heeft Ado ook naar de klote geholpen net als van As en daar wil ik het er bij laten.

  Beantwoorden
 4. 076

  @admin hiero; Jullie groengeelhart yt kanaal is wel echt goud hoor btw

  @rijsbergen ok

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.