ADO Den Haag-verdediger Shaquille Pinas staat in de belangstelling van AZ en FC Utrecht. Dat meldt Veronica Inside op basis van bronnen.

Meerdere clubs uit binnen- en buitenland hebben het vizier gericht op Pinas, meldt Veronica Inside dus. Naar verluidt wordt de centrale verdediger ook in de gaten gehouden door clubs uit de hoogste Duitse, Franse, en Turkse competitie en daarnaast is er ook een Championship-club die interesse heeft. Om welke Engelse club het gaat wordtniet duidelijk. ‘Onder andere’ AZ en FC Utrecht zouden Pinas ook willen hebben.

Pinas kan zijn contract bij ADO verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog een jaar door. Zaakwaarnemer Ali Dursun wil de interesse in Pinas tegenover Veronica Inside ‘niet ontkennen of bevestigen’.

De 22-jarige Pinas kwam in de zomer van 2016 over van FC Dordrecht.

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

4 reacties

 1. Rijsbergen

  Ja natuurlijk haal die jongens maar weer weg,eindelijk hebben we dan een goede verdediger staan dan proberen ze hem weer weg te plukken,waar gaat dit allemaal heen ,dan maar voor ,n goeie prijs verkopen en niet voor statiegeld prijzen, gaat lekker zo het is niet dat ik het die jongen mis gun maar.!!!!

  Beantwoorden
 2. Nick

  Ja is een jongen waar je eigenlijk op moet bouwen.. je wilt verjongen, hij is 22 en basis waardig.. zaak om te verlengen al zal hij dit niet gaan doen als er grotere clubs belangstelling hebben..

  Beantwoorden
 3. Rick070

  Denk je nou echt dat deze jongen blijft ? Na alle ellende met van As de ruzie over 500Euro reisgeld vanuit nijmegen per maand enz enz . Zou hij vergeten zijn dat hij een half jaar ernaast gezet is door de technische staf??? Denk het niet…..Dit was een pareltje voor ADO en is goed verziekt door trainers bestuur en TD. Heel erg jammer!!!

  Beantwoorden
 4. Rijsbergen

  Ik hoop dat Pinas voor een buitenlands avontuur zal gaan,we gaan toch niet onze tegenstanders sterker maken.!!!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.