Nu met Filip Bednarek (Lech Poznan) ook de derde doelman vertrekt, is de komst van een nieuwe keeper de hoogste prioriteit bij SC Heerenveen. De Friezen hebben daarom inmiddels al de onderhandelingen met ADO Den Haag geopend over Luuk Koopmans, weet FeanOnline.

De interesse voor de 26-jarige doelman bestaat al langer, wist FeanOnline eerder al te melden. Nu duidelijk is dat er niet één maar twee nieuwe keepers moeten komen, is technisch manager Gerry Hamstra nog zekerder van zijn zaak om de oud-doelman van PSV binnen te hengelen voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat staat gepland voor half juli.

ADO Den Haag zou volgens de geruchten niet onwelwillend tegenover een transfer staan. De Hagenezen kampen al jaren met financiële tekorten en kunnen nu in korte tijd snel verdienen aan Koopmans. ADO huurde hem het afgelopen seizoen van PSV met een verplichte optie tot koop. In ruil daarvoor ontvangen de Brabanders wel een deel van de opbrengst van Koopmans.

Voor Koopmans was het afgelopen seizoen overigens pas zijn eerste in de Eredivisie. Eerder keepte hij meer dan honderd duels in de Keuken Kampioen Divisie voor TOP Oss, MVV Maastricht en Jong PSV.

Bron: FeanOnline
Brody’s leaderboard

5 reacties

 1. Ruud

  Zou ik zeer jammer vinden, is wel een keeper die punten voor je pakt! En ADO kennende zullen we wel weer een paar stuivers vangen……

  Beantwoorden
 2. RWS

  Als Koopmans en Pinas vertrekken blijft er echt helemaal niets over. En zelf halen ze alleen kinderen en spelers met geen of amper ervaring. Ga je het niet mee redden in de eredivisie. Ze zullen echt gevestigde spelers moeten gaan halen.

  Beantwoorden
 3. Tiemen

  Wat een onzin is dit die jongen deed het goed, net overgenomen van PSV en dan nu al praten over een transfer naar Herenveen. Dat is zoiets als nieuwe schoenen weggooien, logisch wel dat Herenveen eerst naar kringloop winkel Ado gaat voor buiten kansjes. Ik denk dat ze weer voor plek 13 t/m 16 gaan, mafkezen!!!

  Beantwoorden
 4. Nick

  Je kan wel verkopen.. maar dan wel voor een jackpot prijs.. Jol heeft eerder aangegeven dat spelers niet meer mogen vertrekken voor een appel en een ei.. zeer benieuwd.. 2 miljoen en anders oppleuren en lekker bij ons laten keepen.. er waren een aantal clubs geïnteresseerd laat ze lekker opbieden!

  Beantwoorden
 5. Martijn

  6 miljoen vragen Pinas 3 miljoen dan verder bouwen krul terug naar den haag Elia erbij van Rhijn

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.