Kun jij ook niet wachten tot we weer met z’n allen het Ado Stadion in kunnen om onze club toe te juichen? Breng een deel van de sfeer naar je woonkamer met het Speelkleed van Den Haag met daarop het ADO Den Haag stadion en laat jouw (klein) kinderen, neefjes, nichtjes en vriendjes spelenderwijs Den Haag ontdekken!

Pak de mini-auto er maar bij: het ritje van het ADO stadion naar de Pier is al snel anderhalve meter. De snelste route leidt langs de Haagse Tieten, Madurodam en de Hofvijver, waar de ooievaar rust. Via een alternatieve route kan ook langs het station Hollands Spoor of Noordeinde worden gereden. Het zijn allemaal iconen op een nieuw speelkleed voor speelgoedautootjes. Met dit speelkleed kunnen Haagse kinderen hun stad al vroeg verkennen op tapijt en lekker lang blijven hangen op de straten van Den Haag.

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick en Bas van Creij. Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuw en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed terug te zien en met jouw speelgoed autootjes langs ADO Den Haag te racen. De twee ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Den Haag erg goed en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.” Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Den Haag te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!”

De speelkleden zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Ieder speelkleed wordt lokaal geproduceerd en heeft het ruime formaat van 180 cm x 130 cm, is hoogwaardig afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is 100% recyclebaar. Kortom; het perfecte cadeau voor de echte Hagenees of Hagenaar! Het speelkleed van Den Haag is te bestellen op www.jouwspeelkleed.nl. voor slechts € 59,95.

Maak gebruik van onze kortingscode: “Groengeel2020” en ontvang € 10,00 korting bij aankoop van een speelkleed (geldig tm 30 Juni 2020).

Bron: jouwspeelkleed.nl
Brody’s leaderboard

één antwoord

  1. Passie

    Hartstikke leuk op zich, maar 50 euro is nog steeds duur en sowieso te duur voor mij.
    Voor 30 euro begin ik er over na te denken.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.