Kai Heerings traint de komende week mee met de selectie van ADO Den Haag. De verdediger doet dat in eerste instantie om zijn conditie op peil te houden.

Heerings kwam in de eredivisie uit voor FC Utrecht, Fortuna Sittard en SC Cambuur. Zijn laatste club was NorthEast United dat uitkomt in de Indian Super League. De geboren Amsterdammer speelde in totaal 89 eredivisieduels waarin hij één keer scoorde.

Het is de laatste trainingsweek van het turbulente eredivisieseizoen 2019/2020. Voor komend seizoen haalde ADO Den Haag al drie nieuwe spelers. Maandag werd bekend dat Samy Bourard overkomt van FC Eindhoven. Eerder werden al Peet Bijen (FC Twente) en Kees de Boer (Swansea City onder 23 jaar) vastgelegd. Voor het tweede elftal werd Emilio Estevez gehaald.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

3 reacties

  1. Generaal pardon

    Wat een geweldige info, er traint iemand mee om zijn conditie op peil te houden en ze gaan in bmw rijden Shapo daar hebben we wat aan.

    Beantwoorden
  2. Rick070

    Is het voetbal ooit belangrijk geweest bij ado dan??? Gaat erom hoe de randzaken zijn en niet het elftal snap dat nou eens een keer…rozevreigers ouwe reigers blinde reigers chinese reigers…

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.