Robert Zwinkels zal ook komend seizoen deel uitmaken van de eerste selectie van ADO Den Haag. De 37-jarige doelman tekende in februari 2018 een contract voor onbepaalde tijd bij de club, met een intentie om nog minimaal tot juli 2020 door te gaan als keeper. Nu, twee seizoenen later, hebben Zwinkels en ADO Den Haag overeenstemming bereikt om daar nog minimaal één seizoen bij te plakken.

Zwinkels is nog altijd de langst dienende speler/keeper bij dezelfde club in de Eredivisie. De Westlander staat al sinds 2005 onder contract bij ADO Den Haag en gaat zodoende op 20 juli beginnen aan zijn zestiende seizoen bij de club. Een unicum in het hedendaags betaald voetbal. Zwinkels, die uit een echte keepersfamilie komt, stond tot dusver in 172 officiële duels van ADO Den Haag onder de lat.

“Ik voel me prima en het vuur is nog niet gedoofd“, zegt de ervaren sluitpost. “Daarnaast heb ik nog veel drive en zin om te voetballen. Je kan maar één keer stoppen, dus ik ga nog vol plezier door“, aldus Zwinkels.

GGH Media Leaderboard

3 reacties

 1. Rijsbergen

  Altijd fijn om een ervaren keeper achter de hand te hebben,ben er toch wel blij mee succes Robert.

  Beantwoorden
 2. Nick

  Die moet je ook voor de club behouden is het niet als keeper dan een functie binnen de club laten bekleden. Altijd een serieuze jongen geweest en geen fratsen.

  Beantwoorden
 3. Tiemen

  Heeft hij zeker verdiend, top keeper. Keepers kunnen langer door gaan dan veldspelers. Vast houden die man is vast wel een mooie functie voor hem bv. als keepers trainer.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.