Zoals bekend opent ADO Den Haag de oefencampagne op vrijdag 31 juli met een besloten uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. De aanvangstijd van het vriendschappelijke duel in Stadion de Geusselt is echter gewijzigd. In plaats van 17.00 uur wordt de wedstrijd om 20.00 uur afgetrapt. Bovendien wordt de ontmoeting met de Limburgse club rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports.

MVV-uit is niet alleen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen voor ADO Den Haag, maar ook het eerste duel van de ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’, waarbij er een maand lang elke dag oefenduels tussen betaald voetbalclubs worden uitgezonden op FOX Sports.

Na het uitduel met MVV oefent de ploeg van coach Aleksandar Rankovic tegen Almere City FC (zaterdag 8 augustus, 17.00 uur) en NAC Breda (zaterdag 15 augustus, 16.00 uur). Daarna is het tijd voor de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe natuurgras in het Cars Jeans Stadion. Dit duel, een treffen met Vitesse, begint op zaterdag 22 augustus om 20.00 uur en zal tevens live te zien zijn op FOX Sports. ADO Den Haag onderzoekt en berekent momenteel nog hoeveel Seizoenkaarthouders er binnen de huidige regelgeving in het eigen stadion ontvangen kunnen worden en volgens welke indeling dit het beste kan gebeuren.

Bron: ADO Den Haag
GGH Media Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.