Sparta Rotterdam heeft de interesse in ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk bevestigd. De Kasteelclub trapt echter wel op de rem: zo is het nog helemaal niet zeker of een deal snel beklonken kan worden, stelt technisch directeur Henk van Stee.

“Van een akkoord is nog geen sprake”, geeft Van Stee aan in gesprek met Voetbal International. “Het kan een dag duren, het kan twee dagen duren, het kan drie dagen duren. Dat dit nu naar buiten is gekomen komt niet van ons, maar ik ga het niet ontkennen. Het is geen geheim dat wij er een extra, ervaren verdediger bij willen hebben. Dan ga je kijken wat er beschikbaar is en Tom heeft aangegeven dat hij graag naar Sparta wil komen, omdat hij een goede band heeft met Henk Fraser.”

Fraser werkte in een eerder stadium samen met Beugelsdijk bij ADO. De verdediger ligt nog één seizoen vast in Den Haag. “Zijn zaakwaarnemer is in gesprek met ADO, om te kijken of er wat te regelen valt”, vervolgt Van Stee. “De bal ligt nu meer bij Beugel en bij ADO, niet bij Sparta. Als het lukt, zouden wij in ieder geval erg blij zijn met zijn komst.”

Salaris
Van Stee hoopt dat er geen problemen ontstaan rondom het salaris van Beugelsdijk. “Wij weten wat wij kunnen betalen qua salarissen, dus ik kan daar geen zinnig woord over zeggen. Ik verbaas me er dan ook over dat naar buiten is gebracht dat de deal al bijna rond is; ik had liever gelezen dat Sparta interesse heeft in Beugelsdijk. Want dat is op dit moment hoe het is. Maar het kan natuurlijk snel gaan”, sluit de technisch directeur af.

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

9 reacties

 1. Ado

  Bedankt voor je inzet Tommy. Echter denk ik dat Tommy alleen “goed” speelt in een team wat goed functioneert en resultaten pakt. Vorig seizoen kon je dat goed zien. De seizoenen ervoor kwam hij beter uit de voeten. In de hedendaagse voetbal komt hij snelheid tekort, maar Sparta een mooie club hoor. Alleen als hij daar ook niet zal spelen begrijp ik de keuze niet. Ik ben wel bang dat je zult zien dat ie er 2 inkopt tegen ado. Iets met voetbalwet. Ik adviseer Ado om wel een goede vervanger te vinden met ervaring en het contract van Pinas op te waarderen.

  Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Ik vind dit byzonder dat Tommy alsnog vetrekt dit is ‘n man met een Ado hart,maar ik gun hem het allerbeste,maar het blijft vervelend,nu moeten we weer op zoek naar ‘n centrale vedediger,Tommy ik wens je heel veel succes.

  Beantwoorden
 3. Ruud

  Tommie alvast bedankt voor vele jaartjes fantastische inzet! Je bent niet de beste, dat weet jezelf ook, maar jouw inzet en humor had het team wel nodig. Je bent voor mij een topper en ik heb jou heel wat moeten verdedigen tegen een buitenwereld die niet snapt hoe belangrijk jij soms was voor ons. Veel plezier bij S.P.A.R.T.A.

  Beantwoorden
 4. rws

  Dat zou mooi zijn. Aardige sympathieke gozer en een cultheld, maar voetballend is het gewoon niet goed genoeg.rws

  Beantwoorden
 5. Carol

  Hij weet dat hij geen basis speler wordt omdat ze redelijk veel verdedigers hebben gehaald en de laatste jaren ging het ook niet echt voor uit zoals bij iedereen hij heeft alles gegeven voor ons en zijn clubbie beste Tom het gaat je goed en bedankt wat je heb gedaan voor onze supporters succes bij Sparta

  Beantwoorden
 6. Nick

  Hebben ze geen interesse in Bakker? Mogen ze die van mij erbij hebben.. en dan graag op die positie een vechtertje die elke bal wilt hebben en voor elke bal gaat.

  Beantwoorden
 7. Rijsbergen

  Dat Tommy weg gaat doet veel supporters pijn,en wat mij verbaasd is dat Sparta geen transfer hoeft of wil betalen,zo kan dadelijk elke speler zo weg lopen,vanAs liet ze voor statiegeld prijzen de deur uit lopen en nu word er al geen transfer som meer gevraagd of gegeven.!!!!

  Beantwoorden
 8. Nick

  Deze keuze is dan ook om ruimte te maken in het salaris-budget.. aan Tommy ga je niks meer verdienen omdat hij niet presteert.. als grootverdiener moet je gwn een bepalende speler zijn en dat is hij niet.. daarbij willen ze minder gaan uitgeven aan salarissen en voeren ze dus nu het beleid om jongere spelers met een plafond van 2 ton op jaar basis te laten verdienen..
  dat kan 2 kanten opgaan.. de kant van top Oss als het niet goed doet.. of zie Leipzig in Duitsland.. jonge spelers en voor de begrippen in Duitsland een laag salaris.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.