Beste Tommie,

We hebben genoten van je keiharde tackles, je prachtige humor, je heerlijke interviews, die grote grijns op je ondeugende bakkes en die blik in je ogen, na een nederlaag, waarbij iedereen kon zien dat je er oprecht keihard de tering over in had. Want als er iemand een hekel aan verliezen had dan was jij het!

Buiten het veld een goedzak, die voor iedereen klaar stond. Altijd in voor een praatje, een goed doel of een foto met supporters. Op het veld meedogenloos, als het moest schopte je ze lachend doormidden maar dan alleen als de bal echt niet meer haalbaar was…..Je speelde met een leeuwenhart, ging voor iedere bal. Je hebt de mentaliteit zoals we dat graag zien in Den Haag!

Nog nooit was een speler van ADO Den Haag zo populair buiten de stadsgrenzen. Iedereen liep weg met Haagse Tommie! Omdat je een authentieke gozer bent met prachtige Haagse humor. Dan val je al snel op in de ‘poppenkast’ die voetbalwereld heet!

We snappen dat jij ook aan je toekomst moet denken en daarom kiest voor een meerjarig contract bij Sparta. Met jou vertrekt een van de meest kleurrijke spelers uit de geschiedenis van het betaalde voetbal uit Den Haag. Maar ook een van de meest Haagse spelers die ooit bij ADO Den Haag heeft gespeeld.

Tom jij staat voor alles waar een Hagenees voor staat. Humor, vechtersmentaliteit, directheid, authenticiteit en een liefdevol groen-geel hart. We zijn dankbaar dat je 17 seizoenen voor onze club hebt gespeeld. Je was de ambassadeur van de club en de stad.

Tommie Beugelsdijk, je bent een mooi mens! Bedankt voor alles, ontzettend veel succes bij SPARTA (niet tegen Den Haag natuurlijk)…..maar man wat zullen we je missen 💚💛.

Bron: ReneGGH
Brody’s leaderboard

6 reacties

 1. Edje purvis

  Mooi verwoord René! Ik verheugde me al op de tackles van Tommie op een echte grasmat.. helaas.. Zeker als persoon is dit een ADO-lating…

  Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Het is en blijft jammer om zo’n club jongen zien te vertrekken,voetbal vermogend was Tommy niet echt de snelste maar goed het zijt zo nou Tommy ik wens je heel veel succes en we zien je nog wel ,n keertje terug in het CArs Jeans stadion alleen in ,n andere shirt.

  Beantwoorden
 3. Willem

  Hallo Rene, Ik ben voor Sparta en ik ben blij dat Tom die een echte tijger is bij ons komt. Hij zal 100% voor Sparta gaan maar ADO zit altijd in zijn hart. Compliment aan jou ! Mooi wat je hebt geschreven.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.