Jonas Arweiler speelt komend seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. De 23-jarige spits komt over van FC Utrecht, meldt het Algemeen Dagblad.

De krant schrijft dat de huurdeal vermoedelijk dit weekend definitief wordt gemaakt. Arweiler speelde de afgelopen twee seizoenen voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor kwam hij uit in de jeugd van Borussia Dortmund. Vorig seizoen maakte hij ook zijn debuut in de hoofdmacht van de Domstedelingen. Tegen FC Twente scoorde hij meteen de winnende goal.

Arweiler mag komend seizoen niet in actie komen voor Jong FC Utrecht vanwege zijn leeftijd, en dus zijn de Domstedelingen op zoek naar een tijdelijk onderkomen voor hem. ADO Den Haag lijkt dus zijn nieuwe bestemming te worden. Eerder strikte ADO ook al Kees de Boer, Emilio Estevez Tsai, Peet Bijen, Samy Bourard, Amar Catic, Boy Kemper, Andrei Ratiu en Vicente Besuijen.

Bron: Voetbalprimeur

5 reacties

 1. Jap33

  ADO haalt een hoop talentvolle jongens. Positief. Ik hoop echter wel dat er ook nog een ervaren sterkhouder bij komt. De oude garde van afgelopen jaren is toch dusdanig door de mand gevallen dat ik hun niveau niet hoog in schat. Meijers, Immers, het was niet Eredevisie waardig. Dit worden toch niet onze steunpilaren dit seizoen? Hoe dan ook, ik heb veel vertrouwen in Jol en Hamdi.

  Beantwoorden
 2. Ron

  Kijk aan, dit kan best leuk worden zo. Zeker, geen wonderploeg, maar wel flink verjongd en wie weet wat eruit gaat komen.

  Beantwoorden
 3. Ado

  Het is dan wel te hopen dat Rankovic met jonge spelers kan omgaan. Als hij ze op Servische wijze aanpakt gaat het niet lukken. Ze zijn jong en fouten maken mag. Ben inderdaad wel benieuwd. Maar deze selectie heeft minimaal 2 ervaren speler nog wel nodig.

  Beantwoorden
 4. Ado

  Er zijn nog genoeg spelers transfervrij te halen. Ik dacht even aan Van der Hoorn, De Guzman of Jan Arie van der Heijden.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.