ADO Den Haag heeft de derde oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gelijkgespeeld. In eigen huis werd het 2-2 tegen Vitesse.
Voor het eerst in 175 dagen speelde de Haagse club weer eens een thuiswedstrijd. De laatste keer was op 29 februari van dit jaar. Toen eindigde ADO Den Haag tegen Heracles Almelo in 0-0 gelijk. Daarnaast keerde ADO na zeven jaar weer terug op natuurgras.

In de wedstrijd tegen Vitesse kwam ADO Den Haag al vroeg op voorsprong. Peet Bijen liep een vrije trap van Aaron Meijers binnen. Kort daarna veroorzaakte Jamal Amofa een penalty, waarna Oussama Tannane gelijkmaakte. Diezelfde Tannane schoot niet veel later onberispelijk binnen: 1-2. Michiel Kramer bepaalde de eindstand door in de tweede helft een strafschop te scoren.

Extra oefenduel
ADO Den Haag komt volgende week zaterdag weer in actie. Dan is AZ de tegenstander. Op papier is dat het laatste oefenduel van de voorbereiding, maar achter de schermen wordt gewerkt aan een extra duel op 5 september. Sparta Rotterdam is dan vermoedelijk de tegenstander.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

4 reacties

 1. Jap33

  Wat kan je er van zeggen? Niet best. Oude mannen vielen weer door de mand. Moet nog wel wat sterkhouders bij voorin en middenveld. Afgelopen jaren begon ADO pas aan selectie versterken toen de competitie al een maand bezig was, dus we hebben nog 6 weken om er wat moois van te maken. Nee dat is flauw. Jol pakt het duidelijk beter aan. Vertrouwen in hem. Komt goed!

  Beantwoorden
  • vakkieG

   inderdaad meijers en immers waren ver beneden alle maat maar wat in vredesnaam bakker laat zien is toch heel erg bedroevend elk jaar denk je het kan niet minder met hem maar zelfs de amateurstatus is hem niet eens waardig. De voorhoede kan elkaar aardig vinden en die gekke kramer komt toch weer aan het voetballen toe knap na jaren gezeik over je heen krijgen. Nog een spits erbij en doorzetter in de verdediging en dan zie ik wel lichtpuntjes …..al zitten er erg veel lichtgewichten tussen. paar echte mouwenopstropers zou wel erg lekker zijn.

   Beantwoorden
   • Nick

    VakkieG je hebt helemaal gelijk over Bakker! Loop al jaren te zeiken over die gozer.. Echt niks waard die speler, kost je echt punten.. Je moet op die plek een speler proberen te halen die en eredivisie ervaring heeft en heel het team beter laat spelen, dat is iets wat Bakker zeker niet doet!
    Vond die huurling uit Spanje wel met durf spelen, beviel me wel.

 2. Rick070

  Waar is Koopmans gebleven?????
  en vakkie g inderdaad Kramer laat zich weer door niemand wegzetten Bazoer het jankertje.
  En ja Bakker hoe triest is dat in vredesnaam eens het grote talent …jongen stop er mee en wordt groenteboer of zoiets zo triest,
  Immers stort je op je nieuwe carrière darten want het vuur is verdwenen hoor.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.