ADO Den Haag heeft José Pascual Alba Seva aan de selectie toegevoegd. De 20-jarige Spaanse middenvelder, beter bekend als Pascu, was transfervrij nadat zijn contract bij Valencia deze zomer afliep. Hij tekent een contract voor één jaar met een optie voor nog twee jaar.

Pascu speelde de voorbije twee seizoenen in totaal 54 competitiewedstrijden voor Valencia B, uitkomend op het derde niveau van Spanje. Hij is een veelzijdige middenvelder, die meestal als controleur speelt, maar ook regelmatig op de rechtsbackpositie heeft gestaan.

Ook werd hij bij Valencia B een enkele keer als aanvallende middenvelder of buitenspeler gebruikt. Pascu speelde ook vier interlands voor Spanje onder 18.

Bron: Algemeen Dagblad
Brody’s leaderboard

2 reacties

  1. Nick

    Och.. ik hoop zo op een controlerende middenvelder.. lekker Bakker op het bankie.. wel leuk vandaag een spits en een middenvelder erbij.. selectie begint aardig vorm te krijgen zo..

    Beantwoorden
  2. Carol

    Nu nog 1 buiten speler erbij kishna zou fantastisch zijn als hij dit zou willen voor de rest is het erg jong talentvol maar als ze goed zijn gewoon opstellen

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.