ADO Den Haag deed het in het voorbije Eredivisie-seizoen dramatisch en werd eigenlijk gered door het coronavirus. Onder Aleksandar Rankovic hopen de supporters van de Hagenaars op verbetering, maar de fans worden alvast gewaarschuwd door de coach.

Het loopt namelijk nog niet geweldig in het Cars Jeans Stadion… Rankovic zegt tegen Voetbal International: “Ik had misschien gehoopt dat we iets verder zouden zijn. Zowel qua invulling als nieuwe speelwijze. Ik moet me er wellicht bij neerleggen dat het meer tijd kost. Dat is ook niet gek, als je ziet waar we vandaan komen. ADO komt echt van ver, het kan niet direct lukken. We moeten geduld hebben. Jonge spelers aantrekken is leuk en een begrijpelijke keuze, maar het is wel een proces.”

De coach vervolgt: “We zijn spelers aan het uitproberen op posities en we kijken welk systeem het beste past. Weet je: het afleren van dingen kost meer tijd dan het aanleren van dingen. Ik wil dat spelers uit hun comfortzone komen, ik wil dat ze dat durven. Dat ze minder op veilig gaan spelen. Ik heb soms het gevoel dat de impact van het vorige seizoen onderschat wordt, zowel mentaal als fysiek. Het zelfvertrouwen is broos.”

Bron: Soccernews
Brody’s leaderboard

4 reacties

 1. de rechter

  daar moet jij voor zorgen trainer. als ze geen zelfvertrouwen hebben pleur je ze er gelijk uit de ouwe meuk.

  Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Hoorde net dat Summerville terug naar de onder de 19 jarige gezet is,probeer hem dan terug te halen,maar volgens ‘n kennis van mij vond hij dat te min.😲

  Beantwoorden
 3. wim

  ben het eens met rankovic. Meer risico nemen in aanvallend opzicht en nooit meer een corner via 3 spelers terugspelen op eigen keeper. Onder Fraser speelden wij een keer 6 keer gelijk. Ik had liever twee keer gewonnen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.