Ricardo Kishna keert mogelijk voor een tweede keer terug bij ADO Den Haag. De club is met de zaakwaarnemer van de transfervrije aanvaller in gesprek, meldt Omroep West.

Kishna zit in de stal van Mino Raiola. Het is onduidelijk of de zaakwaarnemer ook zelf naar Den Haag is afgereisd. Kishna zit zonder club nadat zijn contract bij SS Lazio deze zomer na vijf seizoenen afliep. De Italiaanse club betaalde in 2015 nog vier miljoen euro voor hem aan Ajax.

Een succes werd zijn verblijf in Rome niet. Hij kwam niet verder dan zestien Serie A-optredens en werd vervolgens verhuurd aan Lille en ADO. Door zware knieblessures speelde hij ook in Den Haag slechts 38 speelminuten. Sinds 17 september 2017 heeft Kishna geen officiële wedstrijd meer gespeeld.

Vorige week meldde Omroep West dat RKC Waalwijk en NAC Breda hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Kishna.

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

7 reacties

 1. Rijsbergen

  ADO moet zijn kansen grijpen om Kisna binnen te halen,want ik lees net dat er meer kapers op de loer liggen,voor dat we weer mis grijpen.

  Beantwoorden
 2. Tiemen

  Het zou de derde keer zijn, dus 3 maal scheepsrecht. Hopelijk heeft hij we aan zijn conditie kunnen werken zodat hij snel ingepast kan worden en spelen, dan is hij zeer welkom.

  Beantwoorden
 3. Rijsbergen

  Mocht het zo zijn dat Kishna komt dan kunnen we Summerville wel in Rotterdam laten of als tweede buitenspeler.

  Beantwoorden
 4. RWS

  Heeft al vier jaar niet gespeeld, en is al jaren bezig om fit te worden. En dan kun je er weer op wachten tot hij weer een zware blessure oploopt. Niet aan beginnen, gooi het geld maar gelijk in de hofvijver.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.