ADO Den Haag en Ricardo Kishna zijn eruit, meldt Omroep West zaterdagmiddag. Als de 25-jarige buitenspeler door de medische keuring komt, zal hij voor één jaar tekenen met een optie voor nog eens een jaar.

De geboren Hagenaar verruilde ADO als jeugdspeler voor Ajax, maakte vervolgens een transfer naar SS Lazio en keerde in 2017 op huurbasis terug. Na twee wedstrijden ging het echter al mis: Kishna liep uitgerekend tegen Ajax een zware knieblessure op en heeft sindsdien geen wedstrijd meer gespeeld. ADO wilde de inmiddels clubloze linkspoot echter graag terughalen: beide partijen hebben elkaar inmiddels gevonden.

ADO hoeft vooralsnog niet diep in de buidel te tasten voor de komst van Kishna. De vleugelaanvaller tekent een prestatiecontract tot het einde van het seizoen. Als de samenwerking bevalt, kan die verbintenis met één jaar verlengd worden.

Kishna moet de elfde nieuweling van het bedrijvige ADO worden. De nummer 17 van het vorige Eredivisie-seizoen legde eerder al Emilio Estevez, Vicente Besuijen, José Pascual Alba Seva (voetbalnaam Pascu), Peet Bijen, Kees de Boer, Amar Catic, Boy Kemper, Andrei Ratiu, Samy Bourard en Jonas Arweiler vast.

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

3 reacties

  1. Nick

    Indien hij fit blijft is dit super! Prestatie contract is ook een goede zet.. als hij dan niet speelt hoeft ado niet te bloeden maar als hij speelt betalen ze hem denk ik graag!

    Beantwoorden
  2. Rijsbergen

    Zo kan hij eindelijk laten zien wat hij waard is,vorig seizoen is hij op,onbeschofte manier uit de wedstrijd geschopt hoop maar dat het nu beter gaat,welkom Kishna.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.