Erik Falkenburg gaat van ADO Den Haag naar Roda JC. De 32-jarige middenvelder ontbrak vandaag op de training van de Haagse eredivisionist en wordt later vandaag gepresenteerd bij de Keuken Kampioen Divisionist uit Kerkrade.

Falkenburg stond sinds de zomer van 2017 onder contract bij ADO. Hij speelde onder meer 69 eredivisiewedstrijden voor de club uit Den Haag. Daarin scoorde hij elf keer en gaf hij twee assists. Na het vertrek van Tom Beugelsdijk naar Sparta en Lex Immers, die zijn contract liet ontbinden en inmiddels bij NAC Breda heeft getekend, verlaat er opnieuw een routinier de selectie van ADO.

De aanvallende middenvelder begon zijn carrière bij Sparta en versleet vervolgens AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC, Willem II en ADO Den Haag. In totaal kwam Falkenburg tot meer dan driehonderd eredivisie-wedstrijden en 66 doelpunten.

Bron: Algemeen Dagblad
GGH Media Leaderboard

één antwoord

  1. Rijsbergen

    Zo weer een kapitaalverslinderende speler weg,dat is voor beide partijen het beste,ik wens Valkenburg ,n succes bij Roda en bedankt voor je inzet bij ADO het gaat je goed.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.