Ravel Morrison zal dit seizoen in de Eredivisie te bewonderen zijn. Het voormalig wonderkind van Manchester United, 27 jaar en momenteel zonder club, gaat aan de slag bij ADO Den Haag, zo meldt de club uit de Hofstad aan Omroep West. Hij wordt maandag medisch gekeurd.

Morrison gaat zich transfervrij aansluiten bij ADO. De aanvallende middenvelder stond het afgelopen jaar onder contract bij Sheffield United en werd tussentijds verhuurd aan Middlesbrough. Namens Sheffield United kwam hij tot slechts één optreden in de Premier League; voor Middlesbrough speelde hij drie wedstrijden in de Championship.

Morrison staat te boek als een eeuwig talent. De begaafde middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en werd ooit door Sir Alex Ferguson omschreven als ‘het grootste talent ooit’, maar een doorbraak op Old Tarfford bleef uit. Hij speelde na zijn vertrek bij Manchester United voor West Ham United, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, Atlas Guadalajara uit Mexico, Lazio, Östersund uit Zweden, Sheffield United en Middlesbrough.

Morrison werd aan het begin van dit kalenderjaar al gelinkt aan ADO. Toenmalig trainer Alan Pardew wilde de rechtspoot toen oppikken bij Sheffield United, maar de keuze viel toen uiteindelijk op een verhuurperiode bij Middlesbrough. Nu lijkt het echter alsnog tot een samenwerking te komen.

Bron: Voetbalzone
GGH Media Leaderboard

17 reacties

 1. Rick070

  waarom denk je dat die zonder club zit??? Alles wat afgedankt afgekeurt zwak ziek en misselijk is dat wordt gepresenteerd als toptalenten bij ado….tegen groningen kon niemand een voorzet afgeven bij kramer…niemand!!@ dat wordt een top jaar

  Beantwoorden
   • marianne

    Juist je hebt gelijk. Er zijn gewoon geen centen. Erger nog spelers zijn weggestuurd om financiële ruimte te creëren

   • Rick070

    Slap gelul ado heeftvinbde begroting 3.7 miljoen staan voor basis spelersde andere 8 miljoen zijn kosten buiten de spelers.dus spelers halen op amateurbasis wordt dus de ondergang.
    Ps ado heeft al jaren 4 miljoen staan voor basis salaris contract spelers. Dus er is wel degelijk geld. Iets minder dan vorig seizoen.

   • Haagsiccoon

    @Rick070 Helemaal geen slap gelul een Immers,Beugelsdijk,Meijers en Falkenburg moesten niet voor niets vertrekken. In coronatijd is het de broekriem aanhalen en niet alleen voor Ado Den Haag. Je moet verder denken dan je neus lang is of zag je een vol stadion vandaag? Gebruik je hersens eens zou ik zeggen.

   • a.charité

    die Chinezen kunnen toch bijspringen? of hebben die ook geen geld. raar maar waar ADO is de enige vereniging met een eigenaar / sponsor die niet wil investeren. ook met geen geld kan je een beter team samenstellen dan wat er nu neer gezet wordt. inderdaad zitten de top talenten zonder werk. misschien eens in de omgeving kijken. daar loopt nog zat goede spelers rond.

 2. rankoniets

  weer een uitvinder zonder mentaliteit. zou er ook eens op karakter gescout kumnen worden. niemand te zien die de mouwen opstroopte.

  Beantwoorden
 3. Haagsicoon

  @Rick070 Helemaal geen slap gelul een Immers,Beugelsdijk,Meijers en Falkenburg moesten niet voor niets vertrekken. In coronatijd is het de broekriem aanhalen en niet alleen voor Ado Den Haag. Je moet verder denken dan je neus lang is of zag je een vol stadion vandaag? Gebruik je hersens eens zou ik zeggen.

  Beantwoorden
  • Rick070

   Misschien gebruik ik mijn hersens als ik reken beugelsdijk 2.8 ton immers 2.2 ton meijers 2.85 ton en falkenburg 1.6 ton alle ex winstpremie 1500 per punt nu komen er 11 spelers bij die samen meer kosten die getallen zijn nog niet opgenomen maar er zit niets tussen buiten die speler van twente die geloofwaardig is voor de eredevisie.

   Beantwoorden
 4. Rijsbergen

  Als ik dit allemaal zo lees dan staan er volgens mij ,n hoop trainers aan de kant,ik zeg altijd je kan geen kampioenschap team kopen dat moet je zelf maken,kijk eens terug toen Groenendijk hier binnen kwam toen liep het in begin ook niet maar even later ging het ineens een stuk beter,dus mensen zegt het maar.!!!!

  Beantwoorden
   • Jap33

    ADO heeft vaker spelers gehad die succes hadden in Den Haag , maar elders geen pepernoot raakte. Het is de gok zeker waard vind ik. Die gast heeft ervaring en kan in principe best voetballen. Enig inzicht en creativiteit heeft ADO wel nodig na vertrek van El Kayati.
    En ADO Kan nu eenmaal geen transfersommen betalen, dus vissen ze al jaren uit de vijver met afgedankte vis. Dan moet gewoon geluk hebben. Heb vetrouwen in Jol.

  • vakkieG

   Jol was ooit een redelijk goede trainer bij 020 en totham en vooral bij rkc maar als TD heeft hij totaal geen inzicht. Vertrouwd veel te veel op amateur scouts .

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.