ADO Den Haag haalde tot dusver liefst zestien spelers binnen en liet er vijftien gaan, maar is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Volgens het Algemeen Dagblad wil trainer Aleksandar Rankovic nog een verdediger en een aanvaller aan zijn selectie toevoegen.

Het hart van de verdediging wordt momenteel gevormd door nieuwkomer Peet Bijen en Shaquille Pinas, terwijl linksback Boy Kemper en middenvelder Danny Bakker ook centraal achterin kunnen spelen. Rankovic hoopt echter nog een pure centrale verdediger aan te trekken, zodat hij op een alternatief terug kan vallen mocht Bijen of Pinas wegvallen.

Qua centrumspitsen heeft ADO de beschikking over Michiel Kramer en de van FC Utrecht gehuurde Jonas Arweiler. Dit zijn echter twee vergelijkbare spelers. Rankovic wil meer kunnen variëren met zijn ploeg en zou daarom nog een snelle, dynamische spits aan zijn selectie toe willen voegen.

Tegenover de mogelijke komst van een verdediger en een spits staan twee eventuele uitgaande transfers. ADO liet met Lex Immers, Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers al drie clubiconen gaan en heeft volgens het AD nóg twee oudgedienden in de etalage gezet: Bakker en Kramer zouden voor de benodigde transferinkomsten moeten zorgen. Kramer moest zijn basisplek zondag tegen Feyenoord afstaan aan Arweiler, terwijl Bakker tot dusver helemaal niet in actie is

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

10 reacties

 1. Ruud

  Ik was na zondag al wat enthousiaster geworden, maar als deze twee(zeker Kramer) nog weggaan, dan denk ik dat we het gewoon gaan redden dit seizoen.

  Beantwoorden
 2. Marco

  Bakker is echt veel te licht voor de eredivisie. Al jaren, dus lekker laten rijpen bij een eerste divisieclub. En Kramer blijft twijfelachtig, hij haalt niet het niveau wat hij had voordat hij naar Feyenoord ging. Dus dan liever een jongere spits met meer snelheid.
  Wel bijzonder deze transformatie van het team, hopelijk trekken ze de lijn door die ze tegen Feyenoord hebben ingezet.

  Beantwoorden
 3. Rijsbergen

  .natuurlijk voor een snellere spits gaan,ondanks dat kramer toch zijn best probeerde te doen,en Bakker vliegend vlug op marktplaats zetten ik vind deze jongen al jaren niets voor ADO,misschien kan hij ervaring op doen in de KKD.

  Beantwoorden
 4. Nick

  Misschien kan Bakker in het tentje van Wesley Verhoek werken op Kijkduin. Kramer heeft het niet meer.. dan snap ik de keuze jong en gretig!

  Beantwoorden
 5. Bram Poons

  Weinig respect voor Danny Bakker heeft zich toch jaren voor ADO ingezet!
  Wens hem veel succes in de toekomst!

  Beantwoorden
 6. Kees

  Een grote leugen bende, alleen al het verhaal van Jol over het onverwachte vertrek van Beugelsdijk en Immers , ze wilde van af dag een al van al de oudere jongens af, zodat Jol de grote man bij ADO zou worden. Wacht maar als heT fout gaat is Jol de eerste die vertrekt. Enge slangen kuil!

  Beantwoorden
 7. Jap33

  Bakker is een prima prof . Heeft zich altijd voor ADO ingezet en je hoorde hem nooit klagen. Supergozer. Ben wel bang dat hij te licht is voor basisplaats, maar denk dat hij een uitstekende stand in is. En hij heeft ervaring. Kramer is niet de spits die ADO doelpunten gaat brengen. Jammer, maar waar.

  Beantwoorden
 8. Tiemen

  Waar zijn die chinezen die hier bergen met succes hebben beloofd, alleen maar om een clubje te hebben onder valse voorwendsels, als een speeltje, waar is dat europese voetbal dat ze ons beloofden, het enige wat ze willen is dat hun speeltje hun eigen broek ophouden en dus niets meer kost, ik heb begrepen dat ze wel steeds geld willen. Kan niemand ze eens vertellen, als ze de club laten barsten en niet willen investeren in behoorlijke spelers, ze beter kunnen oprotten en de aandelen weer in de etalage zetten, wat een gierig volk is dat, ze willen de hele wereld bezitten, maar het enige dat ze ons gaven, met het vreten van vleermuizen en ander ongedierte is deze convid 9 pandomie, waardoor er helemaal geen inkomsten meer zijn voor dit ado . Leg ze eens uit dat de KKD geld kost en geen stuiver opleverd. Zonder Jol en Hamdi was het volgend jaar een failliete club onder in de KKD. En dank zij Rutten leeft de club nog, hij bespaarde ons een afgang. We moeten echt af van die gasten, ze doen geen moer voor onze club.

  Beantwoorden
 9. Rick070

  RKAVV heeft een volwassener elftal(en wint ook af toe).
  nou komt er weer een afgedankte Italiaan …pfff in plaats van een beetje behoorlijke spelers die geen pamper dragen of op krukken lopen of nog nooit gevoetbald hebben. Jol en Hamdi vallen zo verschrikkelijk tegen veel woorden en voor de supporters veel pijn. liever die rode kop van beugelsdijk die tenminste inzet had.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.