ADO Den Haag heeft zaterdagavond na de met 2-4 verloren wedstrijd tegen FC Twente afscheid genomen van trainer Aleksandar Rankovic. De coach was sinds deze zomer de eindverantwoordelijke bij de club. Na acht speelrondes won Rankovic met ADO slechts één keer en gingen zes duels verloren. Ook assistent-trainer Richard Knopper is ontslagen.

Het was deze week een roerige week in Den Haag. Woensdag besloot de club in te grijpen in de technische staf door Michele Santoni en Rick Hoogendorp terug te zetten naar de jeugdafdeling. Dit gebeurde nadat er voor de wedstrijd tegen PSV geruchten naar buiten kwamen dat de positie van Rankovic op het spel zou staan. De naam van Santoni werd genoemd als opvolger.

De spelersgroep stond voor de wedstrijd tegen FC Twente honderd procent achter Rankovic. Toch heeft de club nu besloten afscheid te nemen van de coach. Rankovic, Santoni, Hoogendorp en Knopper werden aangesteld door Martin Jol, hoofd van het technisch hart.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

9 reacties

 1. Jap33

  Al jaren roept heel Den Haag om Jol en Rancoic. Wat waren we verheugd afgelopen zomer. Zowel Jol als Rancovic kwamen en het hele falende zooitje van vorig seizoen werd overboord gekieperd. Talentvolle spelers werden gehaald en extreme salarissen waren verleden tijd. Het leek wel paradise City. En nu, 4 maanden verder is het bij ADO weer precies waar het al jaren om bekend staat. Een wanhopige wanorde en het lachertje van het Nederlandse profvoetbal. Waar gaat het nu steeds mis?

  Beantwoorden
  • Rick070

   Op mensen zoals Jol en Hamdi leugenaars en oplichters die zichzelf belangrijker vinden dan de club.
   Zetbazen, verraders zijn het, zij hebben Ranco aangesteld en 17 waardeloze spelers een aasgier als Santori een waardeloze namaak trainer als texaira die jarenlang de beloftes heeft verziekt deze mensen zijn door jullie gehaald dus techisch hart ROT OP . ps JOL ADO is de enige club met tecnish directeur die geld kost.

   Beantwoorden
 2. Rijsbergen

  Ik ben al heel lang met ADO verbonden maar,wat kunnen ze beter doen,gooi een dak over het stadion en zet in iedere hoek ‘n minaret en we hebbende mooiste en grootste moskee van de wereld,we hebben al 2 imams t w Jol en Hamdi want voor voetbal zijn ze niet capabel genoeg,en of Jol nu zelf trainer word ( daar heeft hij geen zin meer in behalve als Ajax belt dan is hij weer vertrokken ) dus gooi die boel maar lekker dicht.

  Beantwoorden
 3. Nick

  Als Den Haag supporter wordt je ieder jaar weer opgelucht! Je bent een grote stad maar verkoopt je spelers aan een bijv, Utrecht en Groningen. Elk jaar je beste spelers verkopen nooit een bouwen.. en de prijsjes die je krijgt zijn ook om te overleven.

  Beantwoorden
 4. Huub

  Ja wat moet je of wil je nu zeggen, achter wie sta je, ik vind het heel jammer voor Rancovic maar hoeveel gaven het niet AF op Rancovic. Gisteravond werd er wel gewerkt voor elkaar nu komt Zuivelloon terug en die staat er tegen Sparta gewoon er in en pakken we punten en dan word er gezegd de nieuwe (santoni) trainer begint goed maar dat is niet waar. waar zijn we nu mee bezig buiten dat ik nu ook nog een kut zondag heb. ik vraag mij af of er nog wel iemand trainer wil worden bij ADO. als we verder gaan op deze manier willen andere voetballers ook niet over komen naar ADO ,denken we daar wel eens aan.ik wens alle adofans heel veel sterkte.

  Beantwoorden
  • Rijsbergen

   Het is niet zo,dat Zuiverloon in de basis staat en dat er dan gewonnen gaat worden,ik denk eerder dat hij meer rust achterin kan geven,en dat Rancovic Zaterdagavond is ontslagen dat zat er al een beetje aan te komen,ik persoonlijk heb altijd al gezegd geef deze groep maar aan Groenendijk en die knutselt er wel een team van,maar deze jongen is zo vernederd door de club ADO dat er in zit dat deze er nooit meer aan begint jammer,want hij zou van mij zomaar terug mogen komen,hij heeft al zo vaak gevraagd of hij er een nieuwe speler bij kon krijgen nog niet eendje uit de eigen opleiding,en kijk nu wat ze allemaal hebben binnen gehaald,geef die gasten allemaal een bezem en ze krijgen of vegen er nog geen pepernoot mee weg,dus ik bedoel maar.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.