De samenwerking met hoofdtrainer Aleksandar Rankovic is beëindigd. Er was bij de club te weinig vertrouwen dat de prestaties op korte termijn beter zouden worden. Ook assistent-trainer Richard Knopper vertrekt.

“Het is een vervelend en moeilijk besluit, maar het belang van de club staat voorop. Dat heeft, na zorgvuldig overleg, in deze beslissing geresulteerd”, zegt Algemeen Directeur Mohammed Hamdi. “Wij gaan ons beraden over de nieuwe invulling van de technische staf.”

Hoofd Technisch Hart Martin Jol: “We hebben Aleksandar afgelopen zomer met bepaalde verwachtingen aangesteld, maar de samenwerking heeft ons in meerdere opzichten niet gebracht wat we ervan gehoopt hadden. Er was helaas geen sprake van een goede match en daardoor werd het perspectief gaandeweg steeds minder.”

ADO Den Haag bedankt Rankovic en Knopper voor hun inzet voor de club en wenst hen veel succes in hun verdere carrière.

Bron: ADO Den Haag
Fly-Over Leaderboard

9 reacties

 1. rinus

  Als Jol een flinke vent is gaat hij zelf voor de pupillen groep staan 19 nieuwe spelers halen waarvan er misschien 2 goed genoeg zijn hoe dom kan je zijn lekker bezig Martin

  Beantwoorden
 2. rws

  Als het belang van de voorop zou hebben gestaan, dan zou die prutser Hamdi zelf zijn opgestapt na zijn eerder falen met het binnenhalen van pardew en alle troep die hij meenam bij zijn komst. Maar nee prutsertje hamdi stelde zijn eigenbelang voorop en ging weer de fout in door jol te halen en die vetklep 18 spelers liet halen waar lachwekkend weinig kwaliteit en scorend vermogen bij zit. HAMDI EN JOL MOETEN OPROTTEN.

  Beantwoorden
  • Rijsbergen

   Rankovic ontslagen door het falen van de top figuren die er rond lopen,Rankovic kan er niets aan doen met de troep die hij daar toe geworpen kreeg,dat zijn jongens die totaal nergens aan de bak komen,maar nee ADO haalt ze wel even binnen ik zou zeggen heel gauw weer weg doen want dit gaat je supporters kosten.

   Beantwoorden
 3. Remco

  Eens dat Martin nu zijn haagse hart maar is moet laten spreken.
  Laat met een onervaren ploeg maar zien dat jij die top trainer bent.

  Beantwoorden
 4. Ron

  Dit is echt verontrustend. Ik kom al vele jaren bij de club en mag echt wel zeggen dat ik veel heb gezien. Dit echter lijkt angstvallig op begin jaren 80. Die jaren was er ook een soort constante crisis.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.