Het voetbal is dit seizoen bedroevend. Trainer Aleksandar Rankovic is geslachtofferd omdat er een verschil in visie was tussen Rankovic en Martin Jol. De trainer zou niet genoeg luisteren naar Martin Jol en zijn adviezen in de wind slaan.

Journalisten en veel supporters vragen zich af of de selectie wel sterk genoeg is om in de Eredivisie te blijven. In het interview met Omroep West geeft Hamdi aan dat dit elftal wel degelijk goed genoeg is om in de Eredivisie te blijven. Jol en Hamdi geloven er beide in dat deze selectie talentvol genoeg is. Volgens Jol herbergt de selectie zelfs een aantal toptalenten.

Het is een onervaren groep en ze hebben een ervaren trainer nodig, wordt ook door sommige supporters geroepen. De grote vraag is wie gaat de nieuwe trainer worden? De oplossing heeft ADO zelf al in huis…….niet alleen de goedkoopste oplossing, omdat het geen extra geld kost, maar ook de beste oplossing! De oplossing is Martin Jol!

“Martin Jol, een ADO-icoon die 1300 wedstrijden heeft gecoacht”, aldus Mo Hamdi in een interview met de NOS. Martin Jol heeft zich in het verleden bewezen als toptrainer. Wij hebben dus een toptrainer in huis die zelf ook nog eens alle spelers heeft gehaald van de huidige selectie. Spelers waarin hij gelooft, ondanks de vraagtekens hierbij van veel voetbalanalytici en supporters.

Beste Martin,

Je bent een toptrainer! Er is niemand die zo in deze selectie gelooft als jij. Niemand in de club heeft zoveel ervaring als trainer als jij. Niemand weet beter wat Rankovic allemaal fout deed als jij. Als er iemand het maximale uit deze selectie, uit jouw jongens, kan halen dan ben jij het!

Bovendien kunnen we dan geld aan een nieuwe speler besteden, in de winterstop, in plaats van aan een nieuwe trainer. Een ander voordeel is dat je jezelf dan niet hoeft te irriteren aan allerlei figuren die jouw adviezen in de wind slaan. Jij bepaalt alles! Voor iedereen een win-win situatie.

Jij maakt de opstelling, jij bepaalt de tactiek, jij doet de coaching tijdens de wedstrijden, jij bepaalt de wissels en de veldtraining laat je lekker aan een ervaren veldtrainer over zodat je niet iedere dag op dat veld hoeft te staan. Sta op en verlos ons! Maak FC Den Haag weer groot. Go Martin, team Jol!

9 reacties

 1. Ruud

  Denk niet dat die durft! Hij had ons al jaren eerder kunnen helpen, maar steeds niet ingestapt. Als hij ballen heeft stapt hij nu in, en laat maar zien hoe hij met”zijn” selectie de punten moet pakken!!!!

  Beantwoorden
  • Rijsbergen

   Nee nou nog mooier,gaan ze die eikel van ‘n Brood halen en wat heeft die nou gepresenteerd werd ook overal de laan uit gestuurd omdat daar ook de presentaties achter bleven,nee meneer Jol moet zelf de stoute schoenen aan trekken en voor de groep gaan staan.

   Beantwoorden
 2. Aad

  Geweldig stukje en de spijker op zijn kop. Waarom een andere trainer aanstellen wanneer je toch vindt dat niemand anders het zo goed zal doen als jij, Martin? Als je het zelf doet kan je ook niemand anders de Zwarte Piet (sorry Akwasi) toespelen.

  Beantwoorden
 3. vakkieG

  Hoezo een toptrainer? hij heeft leuke succes gehaald bij RKC een middenmoter in de Spurs een afgang bij 020 . Voorlopig is hij gewoon een misselijk mannetje die bewust Ranco een mes in zijn rug heeft gepropt . Let maat op die ander Tex flex trainer wordt de nieuwe trainer want die kruipt enz voor die twee nagemaakte H@ J.
  Hij zal nooit de verantwoording nemen over deze spelers want iedereen weet dat ze totaal ongeschikt zijn.
  Nu weer Zuiverloon ooit een belofte destijds bij ado als zwaar onder de maat en nu moet hij de kar trekken ?? Met een rollator.
  Eigenlijk nog liever die chinees dan die twee oplichters.

  Beantwoorden
 4. vakkieG

  Komt er weer een ja knikker aan Huub Brood weer een die mank is enz ontslagen overal mislukt Fantastisch die is precies wat ADO zoekt. ADO moet gewoon naar de kloten gaan van de heren bestuurders.

  Beantwoorden
  • Rijsbergen

   Ruud Brood als trainer wil elk jaar naar Antalya in Turkeys om daar te trainen,maar dan heeft hij gelijk,n week vakantie ik heb hem daar al een paar keer mee gemaakt,toch lekker zo’n betaalde vakantie daar is het hem om te doen.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.