Een oefenduel in de Kuip tussen Feyenoord en ADO Den Haag is in een 0-0 gelijkspel geëindigd. Bij Feyenoord speelden veel basisspelers mee. Ruud Brood liet ADO in zijn officieuze debuut als trainer van de Haagse club in een 4-3-3-formatie spelen.

De besloten wedstrijd in Rotterdam eindigde dus zonder doelpunten, maar beide teams kregen in een aantrekkelijk duel genoeg kansen. Bij ADO ontbraken verdedigers Shaquille Pinas en Lassana Faye en kon spits Nikos Karelis maar tien minuten meedoen. Jeugdspeler Jonathan Mulder speelde bij de Haagse ploeg een helft centraal achterin en een helft linksback. Ook zijn broer Michael Mulder kwam binnen de lijnen.

Feyenoord miste als vanzelfsprekend internationals Steven Berghuis, Uros Spajic en Orkun Kökcü. Nicolai Jørgensen kwam, voor het eerst sinds hij in de competitiewedstrijd tegen RKC geblesseerd uitviel, weer in actie. De Deen, die op 25 oktober tegen RKC uitviel met een liesblessure deed een uur mee. Voor de Colombiaan Luis Sinisterra kwam de oefenpartij nog net te vroeg. Trainer Dick Advocaat liet wel spelers als João Teixeira, Jens Toornstra, Nick Marsman en Luciano Narsingh opdraven. De ploeg werd aangevuld door veel spelers van het elftal onder 21 jaar.

Bron: Algemeen Dagblad
GGH Media Leaderboard

5 reacties

  1. Tiemen

    ik snap er geen bal van dat zelfs over een oefenwedstrijd niets naar buiten mag worden gebracht, wat een kolder, raken wij nu ook al besmet, als er een verslag van een wedstrijd wordt gegeven. Hier in Holland raken ze aardig doorgedraaid en weten van gekkigheid niet, wat te bedenken, stelletje idioten. Is er nu echt niemand die op zijn minst kan vertellen welke spelers gespeeld hebben en of het goed of slecht was, of ga je dan de gevangenis in. We gaan op deze manier net zo gestoord worden als de communisten. Ik vraag mij af of die mafketels denken dat het virus zich gaat uitbreiden door een verslag van de wedstrijd, of is het land misschien inbgevaar, komt er oorlog ofzo ik heb Rutte hier niet over gehoord, geheim?? pfff. straks moeten alle competitie wedstrijden ook in het geheim, zonder tv en zonder verslag.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.