ADO Den Haag geeft gas tijdens de laatste uren van 2020. Dinsdag werd Daryl Janmaat al teruggehaald, Marko Vejinovic moet volgens Omroep West de volgende winterversterking worden.

De dertigjarige middenvelder vertrok afgelopen zomer bij het Poolse Arka Gdynia en is sindsdien clubloos. ADO liet eerder zijn oog vallen op Vejinovic en lijkt nu beet te hebben: volgens Omroep West wil men de transfer vóór de jaarwisseling nog afronden. Als de medische keuring geen problemen oplevert, mag Vejinovic zich speler van ADO noemen.

De Eredivisie is geen onbekend terrein voor de Amsterdammer met Servische roots. De controleur kwam uit voor Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ, de club waar hij ook een deel van zijn jeugdopleiding genoot. Daar raakte hij echter uit beeld nadat hij een zware knieblessure opliep.

Vejinovic kan 9 januari tegen RKC Waalwijk zijn debuut voor ADO maken. Het zouden zijn eerste Eredivisie-minuten sinds februari 2019 zijn.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

4 reacties

  1. Fcdh079

    Neem aan dat ze Rigo dan wel lekker terug sturen naar zijn club, want met Marko erbij heb je hem niet meer nodig.

    Beantwoorden
  2. rws

    Weer een speler die al een half jaar zonder club zit en eerst een paar maanden nodig heeft om fit te worden…… Heb je dus alleen de laatste wedstrijden wat aan.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.