Amerikaans vastgoedbedrijf Otium Group in gesprek met United Vansen

United Vansen (UVS) heeft in de zoektocht naar een koper voor ADO Den Haag gesprekken gestart met een tweede partij. De onderhandelingen met investeringsmaatschappij Cosinus verlopen niet zoals gewenst. Daardoor schakelt de Chinese grootaandeelhouder van de Haagse club door naar een Amerikaanse partij. Dat melden bronnen rond de club aan Omroep West.

De partij waar UVS momenteel in gesprek is zou Otium Group zijn. Dat is een Amerikaans vastgoedbedrijf met contacten in de sportwereld. Ook heeft het betrokkenheid gehad bij meerdere voetbalclubs in Europa.

Twee weken geleden werd bekend dat United Vansen haar aandelen van ADO Den Haag wil verkopen. Het Chinese sportmarketingbedrijf loopt meerdere betalingstermijnen achter waardoor de Haagse voetbalclub direct in financiële problemen is gekomen.

Nederlands/Zwitsers bedrijf voerde gesprekken
Kort nadat bekend werd dat UVS haar aandelen wilde verkopen, werd ook de eerste potentiële koper bekend. Het Nederlands/Zwitsers bedrijf Cosinus Group Capital Partners voerde gesprekken met de Chinese eigenaar over een overname. Tot een deal is dat nog niet gekomen, waardoor UVS doorschakelt naar een nieuwe partij.

Reacties 67

 1. Rick070 says:

  Weer een lul vrrhaal rot toch op met die onzinverhalen van jim van de beijl

  • rws says:

   Ja want daarom staat het echt overal, zelfs bij vi…….Zal dus zeker niet in eerste instantie bij hem vandaan komen.

 2. VakkieG says:

  Onzinverhalen van tv west

 3. Olafski says:

  Daar gaatie weer op z’n welingelichte brommer.. Contact met China zeker? Hou toch eens op.

 4. vakkieG says:

  Ondertussen is die Jim net zo betrouwbaar als Hamdi

 5. Fcdh079 says:

  AD meldt zelfs dat UVS al vanaf september bezig is met Atium Group. Lult het AD ook? Of zijn de mensen hierboven niet goed ingelicht?

  • Pietertje says:

   Op internet kannje dat bedrijf vinden …heeft totaal geen intresse in Nederlands voetbal een belletje eraan gespandeerd en de pr daar weet nergens van…dachten zelfs dat het over football in usa ging.

  • rws says:

   De mensen hierboven laten hun onderbuik spreken.

 6. Rijsbergen says:

  Mensen gaat dit maar van mij aannemen,dat dit het zelfde verhaaltje word,zoals UVS met ADO waar daar een directeur rond loopt en verder niets te zeggen heeft,dat was bij UVS hetzelfde met Wang,Wang was ook geen eigenaar maar gewoon een bedrijfsdirecteur meer niet,en ik vind dat ze er geen geld meer inpompen meer dan normaal,als wij op ons werk niet presteren word dat of op je salaris ingehouden of je mag vertrekken.

  • rws says:

   Van jou aannemen? Of omdat je dat ergens anders hebt gelezen? Dit komt namelijk niet van jou….

   • rijsbergen says:

    Ik heb dit nergens anders gelezen,maar een en een is twee als je een beetje kan rekenen,en een beetje begrijpend kan lezen,verder wil ik het hier bij laten.

  • rws says:

   Buiten dat praat je over geld er in pompen, maar het gaat hier over van te voren vastgestelde termijnbetalingen om aan alle lopende kosten te voldoen. Je praat dus ook gewoon onzin.

   • rijsbergen says:

    Jij denkt zeker dat die chinesen achtelijk zijn,ik zal er ook geen euro meer insteken,zelfs voor mijn seizoenskaart niet meer,ik denk dat ik al bij Ado kwam dat jij nog uit die pijp gespoten moest worden,dus hieruit te concluderen ben ik ook totaal klaar mee met deze argelozen club,en dat de best weters het voor het zeggen krijgen.

    • rws says:

     Nee ik denk dat jij dat bent. Ik wijs je op de feiten en op de verplichtingen die ze hebben aangezien dat zo is afgesproken. Ga maar navragen bij de club Einstein…

    • rws says:

     Je kan nog geen zin normaal Nederlands schrijven. Beter begin je niet over dom. Simpele ziel….

 7. Fcdh079 says:

  Cosinus Group Capital gaat nieuwe eigenaar worden van ADO volgens AD. Klinkt als UVS all over again. Hebben 1ste betalingstermijn al gemist schijnt, maar goed daar waren de Chinezen ook goed in bij ons. Vind het maar een schimmige partij en hoop dat ik het mis heb.

 8. Rick070 says:

  Soort whekamp constructie iets kopen zonder geld….

 9. VakkieG says:

  Een investeringsbedrijf dat ADO koopt ligt er coke op die alphen of zo? ADO heeft nog nooit winst gemaakt…

 10. rws says:

  Nou gaat toch die Cosinus worden. Lees alleen dat ze het aankoopbedrag nog bij elkaar aan het schrapen zijn. Als je dat aankoopbedrag al met moeite op tafel weet te krijgen dan zal er niet veel in spelers geinvesteerd worden komend seizoen. Weer een zonder centen die de club koopt dus…..ach ach ach….

  • Rick070 says:

   Wedden dat we snel een mailtje krijgen over seizoenkaarten ….misschien is er ergens een supportersgroep die nu collecteerd voor de eigenaar…

   • rws says:

    Zolang hamdi daar wanbeleid blijft voeren zien ze geen euro meer van mij. Ze mogen de te verwachten goedkopere seizoenkaart voor volgend seizoen in de hel verrekenen met de seizoenkaart van dit seizoen. Krijgen dus geld van hun in plaats van andersom. Als die hamdi en zijn hulpjes per direct oprotten wil ik er over na ga denken om mijn verlies van dit seizoen weer te nemen en te betalen voor een nieuwe seizoenkaart. Maar geld in die bodemloze put hamdi gooien, dat nooit meer.

    • VakkieG says:

     Mee eens…heb ook nogb6 kasrten ado fortuna gekocht voor familie…nooit meer wst over gehoort…

 11. Klaar mee says:

  Dit is op voorhand kansloos, een louche partij zonder geld die de club koopt. Die Rothengarter is een soort Manders in het kwadraat. Wordt erg interessant want hij komt ongetwijfeld met een meerjarenplan, met fantastische vergezichten. Fata Morgana.

  We worden een soort FC Den Bosch. Dit zal nog erger blijken te zijn dan Alrecon, Van der Kallen en UVS bij elkaar. Maar niet piepen. Volledig te wijten aan wanbeleid en dat ruim 40 jaar lang. De hooligans zaten niet op de tribune maar in de bestuurskamer. De club ligt helemaal aan de beademing, en is bijna gestorven. Maar degraderen schijnt niet erg te zijn. Nee, daar komen we wel achter. Denk dat we een seizoen tegemoet gaan als onder Theo Verlangen.

  • rws says:

   Van Der Kallen deed het prima. Onder hem schreven we zwarte cijfers en waren we een stabiele middenmoter. Onzin dus.

 12. Fcdh079 says:

  Toch weer Otium in het spel! Wat een soap is het ook!

 13. Rijsbergen says:

  RWS kan normaal Nederlands schrijven,alles wat uit je pen of potlood komt zal wel met de hoofdletter K worden geschreven,zulke mensen kunnen niets anders.

  • rws says:

   De hoofdletter K zal jij wel in je kop hebben simpele ziel. Anders zou er niet zoveel hersenloos gelul uit je muil komen….

   • Rijsbergen says:

    Simpele ziel,ja dat kan ik wel wezen en de categorie waar jij onnozel dom element daar zijn gewoon geen woorden voor,en voor de rest heeft het geen zin om met zo’n onnozel persoon te communiceren,ik hoop dat je een klein beetje verstand begrijpend kan lezen,lukt dat niet dan raad ik je aan om terug te gaan naar school,als dat tenminste nog nut heeft,dan krijg je waarschijnlijk je rente terug.

    • rws says:

     Communiceren is voor jou sowieso erg moeilijk. Dat blijkt elke keer weer . Misschien moet je je eigen advies opvolgen en een opleiding geen volgen. Verder dan de kleuterschool ben je duidelijk niet gekomen Je zinsopbouw is in ieder geval weer lachwekkend ouwe worm!

 14. rijsbergen says:

  Mocht je van je juffrouw de woordjes vis,mu,roos,boot, laten vallen en proberen wat niet voor jouw te bevatten woordjes op schrijven,hoe bedoel je geen zinnen schrijven zonder taal fouten,geen moet zijn gaan,en waar ik op school heb gezeten zal jij in ieder geval nooit toe gelaten worden,en waar ik heb zitten poepen daar moet jij nog komen ruiken,dom element.

 15. rws says:

  Hahahaha, Je bent te dom om het verschil tussen een taalfout en een typ fout te zien. En ga je eigen gebral een teruglezen , dan zie je dat je geen zin op kan bouwen. Om over de rest nog maar te zwijgen. Zit je constant aan de drank jongen? Maar ga je laatste woordje maar halen met het volgende onleesbare en onsamenhangende verhaaltje van je. Het is duidelijk dat je voor geen rede vatbaar bent. Prettige dag nog worm…..

  • rws says:

   Tijd voor je medicatie stumper….hahaha

  • Rijsbergen says:

   Ik weet niet wat er na jouw geboorte is gebeurd,volgens mij hebben ze jouw met een geboortetang eruit getrokken en daarbij heb je een behoorlijke hersenbeschadiging op gelopen,of ze hebben het goeie weggegooid,en je nageboorte laten rond lopen vandaar dit onbesproken gedrag

 16. Rijsbergen says:

  En wat die medicatie betreft dat zal bij jouw niet van toepassing zijn,want er valt niets te repareren bij zo’n hersenloze figuur,raar onderkruipsel.

 17. rws says:

  Hahahahahahah….en weer fout op fout , jezus wat een demente stumper.

 18. rws says:

  Maar dat krijg je als je vader ook je opa is….hahahaha, brok inteelt.

 19. Rijsbergen says:

  Achteraf vind ik jouw toch wel een toffe Goser,alleen erg jammer dat je geen gemalen glas lust. Professor nietsnut.

 20. Rijsbergen says:

  En ga nu eens kijken of je misschien gevaccineerd kan worden,want volgens mij heeft de Corona bij jouw al toegeslagen,ik hoop voor je dat niet te lang hoeft te lijden,want opgeruimd staatnetjes.✝️✝️
  En ik denk dat jouw moeder ook mijn moeder had kunnen zijn,als ze vroeger een knaak terug had gehad,voor de bewezen diensten,stuk nageboorte.

 21. rws says:

  Hahahahaha….Heerlijk hoeveel stront er uit de bek van zo’n brok inteelt komt. En nu je moeder weer flink in d’r reet gaan nemen voor je opa/vader thuis komt om hetzelfde bij jou te doen amoebe. Ik vermaak me echt met je. Je hebt echt een goed hart. Het had alleen gekookt op je rug moeten hangen zodat de honden er goed bij kunnen. Hahahaha….Geniet echt van je hersenloze teksten. Ga door pik!

  • Rijsbergen says:

   Adolfje Adolfje,hebben ze je weer uit de kinderopvang gehaald,of mochten op proef verlof uit de koepel te Breda,jij kan er ook niets aan doen dat je nooit een steppie of een driewielertje heb gehad,dat komt omdat je moeder de hoer speelde en je vader was zwaar alcoholist,en jij schijnt nogal ervaring te hebben hoe je,je moeder van achteren moet nemen,zeker van je opa geleerd,over hersenloze teksten gesproken,man man laat je toch eens nakijken door een psycholoog je zult er zelf van schrikken als ze jouw de uitslag geven,als ik jouw was zou ik maar vrijwillig externalities plegen,dat geeft iedereen heel veel lucht,nagemaakte dom element.

 22. Rijsbergen says:

  Euternasie plegen,voordat je weer begint te ouwe hoeren.

 23. rws says:

  Hahahahaha…..Lore…..Kun je zelf niets meer verzinnen? Dus maar herhalen tegen mij waar ik je flink mee geraakt heb? Hahahahaha lekker man. En probeer wat minder moeilijke woorden te gebruiken, dan maak je misschien wat minder lachwekkende taalfouten. Prettige avond nog ouwe kinder lokker! 😉

 24. rws says:

  Hahahahaha…Lore…nu doe je het weer . Geweldig….net op het moment dat je denkt dat iemand niet nog hersenlozer kan zijn, dan bewijs jij het tegendeel. Hahahaha lach me dood om je ouwe pisnicht 🙂

  • rijsbergen says:

   Paardelul je lacht om je eigen stommiteiten,probeer eens jezelf op ye rollen en ga dan eens in de wc pot liggen,en maak je dan niet druk,wij trekken of drukken wel op het knopje,om een hoop stront weg te spoelen,onnozele nietsnut,ga eens proberen te werken,want dat je heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan,allen maar je moeder in der hol zitten.Embryo.

 25. rijsbergen says:

  Paardelul je lacht om je eigen stommiteiten,probeer eens jezelf op ye rollen en ga dan eens in de wc pot liggen,en maak je dan niet druk,wij trekken of drukken wel op het knopje,om een hoop stront weg te spoelen,onnozele nietsnut,ga eens proberen te werken,want dat je heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan,allen maar je moeder in der hol zitten.Embryo.

 26. rijsbergen says:

  Je naam doet zekers eer aan RWS,afgekort betekend dit rare woorden schat heb je,ik zou er totaal miet om kunnen lachen,ieder ander mens krijg daar spontaan de diaree van.💩💩

 27. rws says:

  Hehehehe, Nee ik lach om hoe simpel jij bent. Echt zeldzaam simpel ben je. Maar goed dat is vrij logisch na generatie op generatie van inteelt. Ouwe kinderverkrachter hahahahaha Ga door simpele ziel, vermaak me met je hersenloosheid en je lachwekkende taalgebruik. 🙂

 28. rijsbergen says:

  Zo pik ben je weer van de chrech gehaald,en hebben ze daar nog een beetje aan je I Q gewerkt,want die is net zo groot als je schoenmaat.
  En mocht je van ke oppas weer met je vingertje letter voor letter spellen,zal wel niet meegevallen zijn met dat lege hoofdvan je,en over taalgebruik zal ik het maar niet met je overhebben vanwegen je I Q.

 29. rws says:

  Hahahaha….Al zou mijn intelligentie quotient dat van een baviaan zijn, dan is dat altijd nog meer dan dat van jou ouwe reserveneus. Je zou eens spellingscontrole moeten gebruiken als je wat schrijft. Misschien maak je dan wat minder fouten en kom je wat intelligenter over. Je kan wel doen alsof je hoog opgeleid bent, maar je taalkennis komt niet verder dan dat van een 8 jarige met een hersenbeschadiging. Geniet van de zon op je hersenloze bolletje ouwe reserveneus….:)

  • rijsbergen says:

   En even terug te komen op ouwe kinder verkrachter,jij heb zeker een trauma opgelopen door je opa,omdat hij niet met zijn klauwen van je af kon blijven,maar achteraf heb je dat altijd goed gevonden,jij had een zoon van mij kunnen zijn,dan was je interlectueel veel beter afgeweest,maar helaas jij zal het niet verder schoppen in de maatschappij,jij komt niet berder dan de bijstand en de voetselbamk,ik weet niet en het intresseerd mij ook verder niet of je een vrouw en kinderen heb,zo ja dan heb ik daar heel veel medelijden mee.

  • rijsbergen says:

   Mijn lerares die lacht haar kut uit haar broek als ze dit allemaal van je leest,met je taalfouten.iq loze neus.

 30. rijsbergen says:

  En over woordspelling gesproken,ik vind het byzonder dat jij voor je woordspelling cum-loude geslaagd ben,moet ik je nu aanspreken met proffessor.🤮

 31. rijsbergen says:

  Mijn lerares die lacht haar kut uit haar broek als ze dit allemaal van je leest,met je taalfouten.iq loze neus.

 32. rws says:

  Hahahaha, zo grappig hoe je probeert mijn woorden om te keren en n mij te gebruiken omdat je zelf niet tot een verweer kan komen. Echt genieten. Het werkt helaas voor jou alleen niet. Jouw soort zal mij nooit kunnen raken ouwe reserveneus. Ik kan uit elke reactie van jou taalfouten halen. Kom nu eens met taalfouten die ik volgens jou zou maken dan. Dag ouwe reserveneus, ik ben benieuwd waar je mee op de proppen komt….Ik lach je nu al uit….:)

 33. rws says:

  En je lerares? Whahahaha….verder dan 1 lerares ben je ook niet gekomen. De lagere school is precies je niveau. Toen ik ging studeren hadden we docenten. Voor jou informatie, docenten is meervoud, 1 voor ieder vak. Maar dat kon je ook niet weten natuurlijk. Dat zou je bolletje teveel pijn gaan doen…. 🙂

 34. Rijsbergen says:

  Ben je nu professoren de weet niet kunde,en ik zal je eerlijk vetellen dat ik een bedrijfsongeval heb gehad en inderdaad een hersenbeschadiging heb opgelopen waar ik totaal niks aan kan doen,ik vond het gewoon leuk hoe je reageerde op het verhaaltje over ADO en UVS,en toen schreef ik dat het misschien het zelfde gaat gebeuren met de nieuwe eigenaar,waarop jij reageerde waar heb jij dat vandaan dat is niet van jouw afkomstig,en als je logisch nadenkt zie ik daar het zelfde gebeuren,het is raar maar misschien wel waar,laten we hopen van niet want ADO is toch onze club,ik hoop je hiermee wat meer op de hoogte heb gebracht,en laten we onze energie en tijd maar anders besteden.

 35. rws says:

  Nee je reageerde niet op mij, was een losstaande reactie van jou. Kijk nog maar eens na. En voor jij het poste was dat al op diverse sites vermeld. Je kan gewoon niet tegen kritiek . En als je dan los gaat op mij is dat prima hoor…..Zoals je gemerkt hebt delf je dan het onderspit….

  • Rijsbergen says:

   Ik heb dat nog nergens gelezen,maar dat in het midden gelaten als je nu het verhaal leest dat ze de tweede deadline niet gehaald hebben,dan begin ik er toch heilig in te geloven dat het zelfde verhaal word als UVS,nu ben ik en vele hoe dit zich gaat afspelen.!!!
   Weet je ik kan best tegen kritiek als het maar rechtvaardig is,en ik laat mij misschien heel gauw uit de tent lokken,en daar hoef ik niet het onderspit te delven,ik zal zegen zand er over en doorgaan met het dagelijkse leven.

 36. rws says:

  Prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VOLGENDE WEDSTRIJD

14:30
Eredivisie
Cars Jeans Stadion

ADO Den Haag - Fortuna Sittard

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

LAATSTE WEDSTRIJD

0 - 0
Eredivisie
GelreDome

Vitesse - ADO Den Haag

BEZOEK ONZE WEBSHOP