ADO knokt zich in doelpuntrijk oefenduel met FC Utrecht knap terug

ADO Den Haag heeft vrijdag in een spectaculair oefenduel met 4-4 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. De ploeg van Dick Advocaat leek af te stevenen op een nederlaag, maar maakte in het laatste kwart van de wedstrijd een 2-4 achterstand goed.

Ten opzichte van het competitieduel met TOP Oss (0-0) van afgelopen vrijdag wijzigde Dick Advocaat zijn ploeg op twee plekken: Amar Catic en Max de Waal speelden in plaats van Joël Zwarts en Silvinho Esajas. Met FC Utrecht, dat met onder anderen de veelbesproken Amin Younes in de basis startte, trof ADO Den Haag een pittige tegenstander. Al was het eerste half uur voor de ploeg van Advocaat.

In een regenachtig Den Haag kwam ADO ook op voorsprong. De Waal schoot de bal na dertien minuten vanaf de rand van het strafschopgebied via een Utrechts been binnen. Daarna bleef ADO gemakkelijk op de been, tot de Haagse ploeg in vier minuten tijd twee keer een doelpunt moest slikken. Sean Klaiber en Moussa Sylla verschalkten Luuk Koopmans. Onder toeziend oog van Cor Pot, die bij de Haagse club klankbord van Advocaat wordt, stelde ADO dankzij een rake schuiver van Xander Severina nog voor rust orde op zaken.

In het eerste kwartier na de pauze leek FC Utrecht dankzij doelpunten van Can Bozdogan en Daishwan Redan op rozen te zitten. Maar ADO bleef doorgaan en knokte zich via goals van invallers Daryl Werker (kopbal) en Nick Broekhuizen (laag schot) terug tot 4-4. Daar bleef het bij. Een mooi moment was daarnaast de invalbeurt van Boy Kemper, die na ruim drie maanden blessureleed weer minuten maakte.

Voor ADO wacht volgende week vrijdag nog één oefenwedstrijd, voordat de ploeg op 6 januari de competitie tegen FC Dordrecht hervat.

Reacties 105

 1. hansthai says:

  Jong Utrecht toch ? Die staan onderaan in de keukendivisie , plaats 20 en 5 punren achter ado,
  wat heb je daar nu aan ,neem een ploeg uit de eredivisie toch ?

  • rijsbergen says:

   Dan moet je eens naar de opstelling van Utrecht kijken,op Ado fans.

   • hansthai says:

    UTRECHT speelde de zelfde dag tegen groningen 0-3
    dus heeft utrecht de betere spelers nar ADO gestuurd ,hahhahaha

 2. rws says:

  Was een combinatie elftal, deels tweede team met wat spelers uit de selectie van het eerste elftal als aanvulling.

  • rijsbergen says:

   Ik hoop dat Advocaat hier iets uit kan halen.?????

   • rws says:

    Niemand kan iets uit dit zielige zooitje halen. Het is te hopen dat hij een speler of 4 a 5 mag halen die WEL kwaliteit hebben. Dan kan hij er wat uit gaan halen en is er een beetje hoop op promotie.

    • rijsbergen says:

     Stop toch in Gods naam,om te promoveren te praten,het is niks en het word niks wat ze ook halen,en al zet je er twintig bekende trainers neer,zeg maar welke.????

     • rws says:

      De enige reden dat ze spelen is om te promoveren. Geen idee waarom jij over twintig trainers begint, maar ik heb het over gericht spelers met kwaliteit halen. Als ze Advocaat dat laten doe kun je gewoon promoveren. Zeker in deze competitie.

 3. rijsbergen says:

  RwS,meld je aan bij Ado als technisch manager,en dan gaan wij eens kijken wat jij binnen heb gehaald,om mee te promoveren,jij loopt alleen maar af te geven over wat voor een bagger zooitje ze hebben gehasld,ik denk dat jij het niet beter doet.

  • rws says:

   Heb je moeite met lezen? Ik geef duidelijk aan dat ik er vertrouwen in heb als Advocaat de spelers mag halen in de winterstop. En ja ik ben van mening dat ze afgelopen zomer alleen maar bagger gehaald hebben, en dat bewijst de stand op de ranglijst ook gewoon. Dus wat is je probleem?

   • rijsbergen says:

    Dat je altijd van die eentonige zeik stukjes schrijft.🤦‍♂️🤦‍♂️

    • rws says:

     Je bent gewoon te dom om begrijpend te lezen en logisch na te denken. Lekker niet reageren als je vogelbreintje het niet kan verwerken.

     • rijsbergen says:

      Nee die hersenloze bovenkamer van jouw deugd alleen maar,niksnut.🤢🤮

 4. rws says:

  Hahaha Ja hoor jongen, wat jij wil. Lekker niet op mijn reacties reageren of mijn vragen stellen als je het antwoord al weet of niet wil horen.

  • rijsbergen says:

   Van een werkkenlozen nietsnut hoef ik geen antwoord te hebben,want er komt toch niets zinnigs uit,zet het maar in je eigen fabeltjeskrant.

 5. rws says:

  Jij stelt de vragen amoebe, niet ik. Hoe dom kun je zijn….En leer Nederlands schrijven sukkeltje….

  • John A says:

   Die rijsbergen heeft echt het IQ van een worm he?

   • rijsbergen says:

    Sluit je lekker aan bij die hersenloze mislukkeling,ze hebben bij jullie geboorte het verkeerde gehouden,en het goeie weggegooid.🙈🙈

    • John A says:

     Dat is beter dan zoals jou uit inteelt geboren zijn. 🙂

     • rijsbergen says:

      Was dat maar met jouw gebeurd,dan had je misschien een klein beetje verstand gehad,en wat je nu aan verstand hebt,is net zoveel als wat er in je klootzak zit,meer kan het niet worden,dus wees er maar zuinig op,stumper.

    • John A says:

     Zo zo, over verstand beginnen, maar zelf geen zin zonder fouten kunnen schrijven. En dan de inhoud van je reactie, echt lachwekkend goed. Bevestigd precies wat ik net constateer over jouw herkomst. 🙂

  • rijsbergen says:

   Nee jij schrijft lekker Nederlands,maar dat moet jij natuurlijk voor het escortbureau van je moeder,om zo haar klanten binnen te halen,is al eens eerder gebeurd zodoende weet jij niet wie je vader is.

 6. rws says:

  Hahahaha duidelijk schimmel i.p.v. hersenen in zijn kop.

  • rijsbergen says:

   Bij jullie alle twee,is er totaal niets te vinden in je hetsenpan,dus kan je nagaan wat een pleuris bende daarboven zit,en jongens weet je wat jullie bijde moeten doen,achter je laptop of computer weggaan,je telefoon pakken,en je huisarts bellen of jullie in aanmerking kunnen komen voor een vrijwillige euthanaie,daar maken jullie heel veel mensen bij GGH heel blij me.

   • rws says:

    Hmmm….maar als er niets te vinden is kan het toch ook geen pleurisbende zijn ouwe kinderlokker? Volg je eigen advies op en maak er een einde aan wormpje. Hahahaha, heerlijk die domme teksten van je. Heb je nog meer?

    • rijsbergen says:

     Nee,maar ik hoop voor je dat je morgenavond 2 minuten voor twaalf,lekker dood neer donderstraald,opgeruimd staat netjes,ypne.🎚🎚

     • rws says:

      Hahahaha, ja dus. Ik wens jou en je familie toe wat jij anderen toewenst. Dag vogelbreintje 🙂

 7. Carol says:

  Waarom zo doen mensen het is niet normaal wat jullie elkaar toewensen hoop op nieuwe jaar positieve reacties aub fijne jaarwisseling

  • rijsbergen says:

   Daar vragen ze toch zelf om.

  • rws says:

   Ik wens niemand iets toe, daar moet je voor bij meneer vogelbrein zijn. Die stelt vragen en gaat tekeer als de antwoorden hem niet zinnen. Ik heb nooit om vragen of reacties van hem gevraagd, maar meneer reageert op bijna al mijn opmerkingen hier op de site. Ik reageer zelden of nooit op hem aangezien er niets zinnigs uit de man komt.Drank en weinig werkende hersencellen is duidelijk een slecht combinatie.

   • rijsbergen says:

    Vind jij het gek dat wij op jouw reactie reageren,het is altijd hetzelfde liedje met je commentaar op Ado,in jouw ogen deugd daar helemaal niets,trek je stoute schoenen aan en gaat daar eens soliciteren,als je in staat bent om je jatten uit de mouw te steken,want volgens mij heb jij nog nooit gewerkt,volgens mij sta jij onder bewindvoering,want in je bovenkamer weet jij totaal niets meer,alles moet voor je geregeld worden.

 8. rws says:

  Hahahaha, sukkeltje. Ga wat kinderen verkrachten of zo, dat schijnt je levenslust te zijn. Gewoon niet reageren of vragen stellen als het je niet bevalt stuk stront.

  • rijsbergen says:

   Eigenlijk vind ik jouw wel een toffe goser,het is alleen jammer dat je geen gemalen glas lust,en over kinderverkrachting gesproken,jij zal best wel heel veel door je opa genomen zijn,want je spreekt uit ervaring,en over sukkeltje gesproken,voor zo’n hersenloze figuur als jij daar zijn gewoon geen woorden voor te vinden,en bay the way drink vanavond.niet voor twaalven een drankje,want je zal toch 2 minuten voor twaalf dood donder stralen,neem maar een maar gemalen glas,dom stuk stront.